Καμπουράκης  παραληρεί (στον Σκάι) κατά του Τζόκοβιτς: «ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. Αυτό που κάνει είναι σχιζοφρένεια...»

Ο νο1 τενίστας στον κόσμο βρίσκεται αιχμάλωτος σε ξενοδοχείο καραντίνας από την αυστραλιανή κυβέρνηση επειδή ήταν ανεμβολίαστος.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Δημήτρης Καμπουράκης, σε ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμά του όχι μόνο κατέκρινε το γεγονός ότι ο κορυφαίος τενίστας δεν εμβολιάστηκε, αλλά υποστήριξε ότι «καλά του έκαναν» οι αρχές της Αυστραλίας που τον ταπείνωσαν και τον ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ προς παραδειγματισμό. Μάλιστα ο παρουσιαστής δεν πτοήθηκε ούτε όταν άκουσε ότι ο τενίστας ΝΟΣΗΣΕ μόλις τον περασμένο μήνα...

«Ο τύπος γυρίζει σε όλον το κόσμο; Γιατί δεν κάνει ένα εμβόλιο;; Mπλέξαμε τώρα και με τους δικηγόρους του Τζόκοβιτς. Δεν γίνεται άνθρωποι που τους παρακολουθούν εκατομμύρια να διατυμπανίζουν τη στάση τους για τέτοια πράγματα. Καλά του έκαναν!». «Είναι ο πρωταθλητής, έπρεπε να είναι πρότυπο», συμπλήρωσε η συμπαρουσιάστριά του συνεχίζοντας ο Δ. Καμπουράκης να παραληρεί ότι ακόμη και ο παιδικός σταθμός που έχει φτιάξει ο Τζόκοβιτς στην Σερβία "είναι σχιζοφρένεια" επειδή την ίδια ώρα είναι κατά των εμβολιασμών στα παιδιά!

Οπλιστείτε με υπομονή και δείτε τι είπε «κόβοντας» εν εξάλλω βόλτες μέσα στο πλατό...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications