Η Ρωσία, η τελευταία ελπίδα για την Ευρώπη να επιβιώσει από αυτόν τον τερατώδες εκφυλισμό

Michel Geoffroy:Μέσω MME, το Σύστημα δαιμονοποιεί μόνιμα τη Ρωσία. Ό,τι κι αν κάνει, ο Πούτιν παρουσιάζεται συστηματικά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ως επικίνδυνος απολυτάρχης, μαφιόζος εχθρός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (και των Femen!) και πολεμοχαρής.

Όταν η Ρωσία πολεμά την ισλαμική τρομοκρατία στον Καύκασο, τότε μας λένε ότι τρομοκρατεί τους φτωχούς Τσετσένους . Όταν υποτάσσει την οικονομική και χρηματοπιστωτική ολιγαρχία που έχει καταλάβει τον εθνικό πλούτο από την πτώση της ΕΣΣΔ, μας λένε ότι απειλεί τις ελευθερίες . Όταν ευνοεί την οικογένεια, μας λένε ότι είναι ομοφοβικός (γιατί η Ρωσία δεν παρουσίασε έναν γενειοφόρο Κοζάκο με μίνι φούστα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;). Όταν μια χούφτα ταραχοποιών διαδηλώνουν κατά της κυβέρνησης, μας λένε ότι οι δρόμοι είναι μαζικά εναντίον του Πούτιν. Οι δρόμοι? Μόνο ένα δρομάκι). Και ούτω καθεξής…

Αν συγκρίνουμε με τις μετέπειτα ημέρες της Σοβιετικής Ένωσης, η Ρωσία ενσαρκώνει μια ευεργετική αντίσταση στην παγκόσμια τάξη. Αυτή τη στιγμή που γινόμαστε μάρτυρες μιας γενικής αντιστροφής των αξιών, μιας πλήρους ανατροπής των αρχών που διέπουν την ανθρώπινη ζωή και την οργάνωση των κοινωνιών, μπορούμε να βεβαιώσουμε χωρίς λάθος ότι η Ρωσία συνεχίζει να βρίσκεται στο πεδίο της αλήθειας, ενώ η Δύση έχει πέσει στην παρακμή. Αυτός είναι ο λόγος που η Δύση μισεί τη Ρωσία. Και αυτό σημαίνει ότι η Ρωσία έχει γίνει πρότυπο για τους αληθινούς Ευρωπαίους. Και παραμένει ύψιστη ειρωνεία της ιστορίας ότι ο ρωσικός λαός, που συχνά περιφρονείται είναι σήμερα ίσως η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης να επιβιώσει από αυτόν τον τερατώδες εκφυλισμό, στον οποίο είναι βυθισμένος.

Ξεχάσαμε στη Δύση ότι ο ρωσικός λαός πλήρωσε ακριβά (δεκάδες εκατομμύρια θανάτους) με την εγκαθίδρυση του κομμουνισμού. Και όμως, η Ρωσία μπόρεσε να γυρίσει σελίδα σε αντίθεση με μια Δύση που έχασε τον προσανατολισμό της και δεν σταματά να δηλητηριάζει την ύπαρξή μας . Η Ρωσία έχει ξαναβρεί την ορθόδοξη χριστιανική ψυχή της, ενώ η Δύση ειναι υποταγμένη στη λατρεία του Μωάμεθ, οι εκκλησίες είναι άδειες ενώ τα τζαμιά είναι γεμάτα .

Οι ΗΠΑ και οι εγχώριοι υπηρέτες τους έχουν έναν εφιάλτη: μια ισχυρή Ευρώπη, ένα «κοινό σπίτι» .Στη Δυτική Ευρώπη, που ονομάζεται σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση. Δηλαδή, μια μηχανή προορισμένη να καταστρέψει την κυριαρχία και την ελευθερία των κρατών, να αφανίσει την ευημερία τους και να αντικαταστήσει τον πληθυσμό τους.

Με την πτώση της ΕΣΣΔ, οι Δυτικοί υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει μια στρατηγική απομόνωσης της Ρωσίας. Το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου υπήρξε το κορυφαίο σημείο μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας. Για να μη μιλήσουμε για την προσπάθεια οικειοποίησης των φυσικών του πόρων και του εκφυλισμού των άξιων.

Οι αληθινοί Ευρωπαίοι δεν μπορούν παρά να χαρούν βλέποντας την επανεμφάνιση της ρωσικής δύναμης.

Σε αντίθεση με ό,τι μας επαναλαμβάνουν τα μέσα (παραπληροφόρησης), η δημοκρατία (κυβέρνηση του λαού από τον λαό και για το λαό) και η ελευθερία απειλούνται λιγότερο στη Ρωσία από ό,τι στη Δυτική Ευρώπη.Είναι περίεργο ότι ένας Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε στον κόσμο την πραγματικότητα της κατασκοπείας των παγκόσμιων επικοινωνιών από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους, κατάφερε να βρει καταφύγιο μόνο στη Ρωσία. Όχι όμως στη Δυτική Ευρώπη, η οποία ωστόσο υποδέχεται "πρόσφυγες" από όλο τον κόσμο!

Η Δύση δεν ζει πλέον στη δημοκρατία αλλά σε ένα καθεστώς ήπιου ολοκληρωτισμού που αφαιρεί την εθνικότητα και την ιθαγένεια από το νόημά τους, ένα καθεστώς στο οποίο το κράτος αντιτίθεται στο έθνος και εγκαθιστά το δίκαιο του ξένου. Οι πραγματικοί ολιγάρχες ευημερούν μόνο στη Δύση: στη Ρωσία είναι υπό έλεγχο ή πηγαίνουν στη φυλακή.Ευχαριστούμε Ρωσία, που μας υπενθύμισες ότι η σωτηρία του λαού (όχι των τραπεζών) πρέπει να είναι πάντα ο υπέρτατος νόμος των κρατών! Michel Geoffroy.

Post A Comment:

1 comment

Γιώργοςείπε...

Δεν υπάρχει σωτηρία της κατάστασης από ανθρώπους τυχοδιώκτες ! Τί σε κάνει να τα πιστεύεις όλα αυτά που αναφέρεις; Σταμάτησαν οι κοινωνικές , οικονομικές διακρίσεις στη Ρωσία, ή οποιουδήποτε άλλου τύπου διακρίσεις; Πλούσιοι και φτωχοί δεν υπάρχουν στη Ρωσία του 2022; Δεν εμφανίζει η Ρωσία τη σήψη και τη βρωμιά της Δύσης; Έλα τώρα! Μία είναι η λύση στο πρόβλημα της ανθρωπότητας, η επιστροφή στον Θεό, στον Δημιουργό μας! Κι αυτό απαιτεί πίστη! Την έχουν; Την έχουμε;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications