Νίκολα Τέσλα: Δημοσιεύουν 300 μυστικά έγγραφα που κατασχέθηκαν από την  CIA

Μετά το θάνατό του, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατέσχεσε περισσότερα από 300 μυστικά έγγραφα από τον Νίκολα Τέσλα. Δεκαετίες αργότερα, είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο για λήψη.

Το FBI κατέσχεσε μια σειρά εγγράφων από τον Νίκολα Τέσλα, τα οποία παρέμεναν κρυμμένα για δεκαετίες ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της αμερικανικής κυβέρνησης.Ωστόσο, τώρα έχουν κυκλοφορήσει και μπορείτε να τα κατεβάσετε δωρεάν στο διαδίκτυο.

Ο Νίκολα Τέσλα είναι γνωστός ως ο πρόδρομος του εναλλασσόμενου ρεύματος που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Ακόμα κι έτσι, είναι ένας από τους πιο περιφρονημένους επιστήμονες στην ιστορία.

Πάνω από το 90% των εφευρέσεών του χρησιμοποιούνται καθημερινά σήμερα και χρησιμεύουν ως βάση για τη δημιουργία άλλων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παρτίδα των εγγράφων που κυκλοφόρησε χάρη στον νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τη λεγόμενη «Ακτίνα του Θανάτου». Ένα όπλο μαζικής καταστροφής που ο Τέσλα.Επιπλέον, οι αναφορές δείχνουν ότι ο εφευρέτης δεν πέθανε στις 7 Ιανουαρίου όπως πίστευαν. Άλλα στις 8 Ιανουαρίου .

Τα έγγραφα που είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του FBI δείχνουν τεράστιες ποσότητες προηγουμένως άγνωστων πληροφοριών. Κρατήθηκαν κρυμμένες για περισσότερα από 75 χρόνια αφού το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών κατέσχεσε περίπου δύο φορτηγά με έγγραφα του Νίκολα Τέσλα.

Όπλα μαζικής καταστροφής
Ας σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης για την ανάκτηση των εγγράφων του εφευρέτη φάνηκε από την ταχύτητα με την οποία αποκτήθηκαν. Μεταξύ των αρχείων είναι μια επιστολή που απευθύνεται στον J. Edgar Hoover , ο οποίος ήταν ο πρώτος διευθυντής του FBI. Σε αυτό, τονίζεται η σημασία ενός άρθρου στο οποίο ο Τέσλα κάνει λόγο για μια «ακτίνα θανάτου» και η «κρίσιμη σημασία» της για μελλοντικούς πολέμους .

Επιπλέον, η χώρα που κατέχει το εν λόγω όπλο θα είχε ένα συντριπτικό πλεονέκτημα έναντι των εχθρών της.
Εξαιτίας αυτού, προτάθηκε ο Tesla να είναι συνεχώς υπό «προστασία», για να αποτρέψει τους εχθρούς κατασκόπους να κλέψουν τις πληροφορίες.
Τα έγγραφα αναφέρουν επίσης ότι ο Νίκολα Τέσλα είχε αναπτύξει την Ακτίνα του Θανάτου . Ένα φουτουριστική όπλο που κανένα άλλο έθνος στη Γη δεν κατείχε.
Τα έγγραφα που έχουν πλέον αποχαρακτηριστεί είναι πλέον διαθέσιμα στο ευρύ κοινό .
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, ακόμη και μετά από σχεδόν 100 χρόνια από τον θάνατό του, ο Νίκολα Τέσλα συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς εφευρέτες της ανθρωπότητας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications