Δρ. Μίχαελ Γιαντόν: «Αποπληθυσμός και ολοκληρωτικός έλεγχος όσων απομείνουν – Αυτός είναι ο στόχος τους»

Σε μια ακόμη προειδοποίηση για την επικινδυνότητα των εμβολίων προχώρησε ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Μίχαελ Γιαντόν κατά την διάρκεια συνέντευξής του. .

Ο Δρ. Γιαντόν χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για την σκοπιμότητα όσων συμβαίνουν σήμερα αναφορικά με τα εμβόλια λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το σύστημα ψεύδεται και ψεύδεται για ένα συγκεκριμένο σκοπό και αυτός είναι ο πλήρης και ολοκληρωτικός έλεγχος» των μαζών.

Ο πρώην επιστημονικός ερευνητής και αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc. ανέφερε ευθέως ότι στόχος όλης αυτής της «προσπάθειας» είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, διαφοροποιούμενος σε κάποιο βαθμό από άλλους ερευνητές και επιστήμονες οι οποίοι επισημαίνουν πως ο στόχος είναι ο έλεγχος των μαζών.

Όπως επισημαίνει: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τον οποιονδήποτε άλλο λόγο για την δημιουργία αυτών των εμβολίων. Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένος, αλλά θεωρώ ότι ο συνδυασμός των πιστοποιητικών εμβολίων και των εμβολίων των ίδιων θα οδηγήσουν σε μαζικό απόπληθυσμό. Εσκεμμένη εκτέλεση πιθανά και δισεκατομμυρίων ατόμων.»

Στη συνέχεια ο Δρ. Γιαντόν αναφέρθηκε στην συσχέτιση των μεταλλάξεων του κορωνοϊού και των εμβολίων:

«Είναι φυσικό όταν ένας ιός όπως ο SARS Cov-2 αυτοαναπαράγεται να κάνει κάποια ορισμένα τυπογραφικά λάθη. Αυτά τα λάθη λέγονται μεταλλάξεις. Και η πιο διαφοροποιημένη μετάλλαξη που μπορεί να βρεθεί είναι πρακτικά 99,7% παρόμοια με τον αρχικό ιό που είχε βρεθεί στην Ουχάν.

Αυτή η μετάλλαξη, η όποια μετάλλαξη δεν είναι δυνατό να εμφανιστεί ως ένας διαφορετικός ιός. Έτσι η νέα μετάλλαξη είναι αδύνατο να ξεγελάσει το ανοσοποιητικό σύστημα που μπορεί να έχει διαμορφωθεί από ένα εμβόλιο ή την φυσική ανοσία.

Αυτό το ξέρω γιατί ο αρχικός SARS είναι κατά 80% ίδιος με τον SARS Cov-2 και μόνο κατά 20% διαφορετικός. Σε πειράματα που έγιναν άτομα που είχαν προβληθεί από τον αρχικό SARS το ανοσοποιητικό του σύστημα μπορούσε να αναγνωρίσει και τον νέο COVID.

Έτσι όταν οι κυβερνήσεις σας λένε ότι οι νέες μεταλλάξεις, που διαφέρουν μόνο κατά 0,3% από τον αρχικό ιό της Ουχάν μπορούν να διαφύγουν από το ανοσοποιητικό σας σύστημα αυτό είναι ψέμα.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες κατασκευάζουν νέα εμβόλια για τις νέες μεταλλάξεις και αυτό είναι το τρομακτικό. Γιατί τα εμβόλια δεν χρειάζονται. Εάν έχετε ήδη μολυνθεί το πιθανότερο είναι να επιβιώσετε και από τη νέα μετάλλαξη εκτός κι αν είστε σε πολύ άσχημη κατάσταση από πλευράς υγείας. Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα τις αναγνωρίσει και θα τις αντιμετωπίσει χρόνια μετά. Έτσι είναι ψέμα ότι οι νέες μεταλλάξεις αποτελούν κίνδυνο για την υγεία» είπε για να συμπληρώσει:

«Δεν χρειάζεστε σε καμία περίπτωση να εμβολιάζεστε με τις χωρίς δοκιμές επικίνδυνες γονιδιακά βασισμένες ακίδες-πρωτεΐνες και φυσικά δεν χρειάζεται να κάνετε ότι σας λένε διεφθαρμένοι επιστήμονες».

Και σαν να επιβεβαιώνονται τα λόγια αυτά του Δρ. Γιαντόν ‘ήδη η εταιρεία Moderna ανακοίνωσε σήμερα ότι το υποψήφιο νέο εμβόλιο κατά της μετάλλαξης Όμικρον θα εισέλθει σε κλινική ανάπτυξη μέσα στις επόμενες εβδομάδες και η φαρμακοβιομηχανία αναμένει να είναι σε θέση να κοινοποιήσει δεδομένα στις ρυθμιστικές αρχές κατά τον Μάρτιο, εκτίμησε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

«Η παρασκευή του εμβολίου ολοκληρώνεται» και «αναμένεται να μπει στο στάδιο της κλινικής δοκιμής μέσα στις επόμενες εβδομάδες.»

Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει και ένα μονοδοσικό εμβόλιο που συνδυάζει μια αναμνηστική δόση κατά τουCovid-19 με εμβόλιο της κατά της γρίπης.

Αλλά και η Pfizer ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει νέο υβριδικό εμβόλιο που θα συνδυάζει την αρχική σύσταση με μία φόρμουλα που θα θωρακίζει τον οργανισμό τόσο έναντι του αρχικού στελέχους του κορωνοϊού όσο και απέναντι στην μετάλλαξη Όμικρον.

Σε αυτό ακριβώς αναφέρεται ο πρώην αντιπρόεδρός της Pfizer, ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες ετοιμάζουν νέα εμβόλια για τις μεταλλάξεις που είναι ίδιες κατά 99,7% με τον αρχικό «βασικό» ιό, κάτι που είναι εντελώς αδικαιολόγητο.

Στη συνέχεια ο Δρ. Γιαντόν αναφέρεται στα πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία δεν προστατεύουν ούτε αυτόν που έχει κάνει το εμβόλιο ούτε αυτόν που δεν το έχει κάνει. Το μόνο που κάνουν είναι να ελέγχουν τη ζωή του καθενός από εδώ και πέρα και κάθε κίνηση που θα κάνει.

Post A Comment:

1 comment

Vasiliaείπε...

Ακόμη δεν ξέρετε ότι και η Ελλάδα και η Τουρκία κυβερνουντε από ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! Ακόμη και ο Καθηγητής Μαζης μήλα για την καταγωγή του Ερδογαν όχι βέβαια ως Εβραϊκή! Πηγενετε στα ΜΜ Ανακοινώσεων του Ισραήλ, για να μαθετε αλήθειες

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications