Γενετίστρια A.H.Caude στην Βουλή του Λουξεμβούργου: «Παγκόσμιο πείραμα ο εμβολιασμός με mRΝΑ»

H Γενετίστρια Alexandra Henrion Caude εξειδικευμένη στα εμβόλια mRNA και στις μολυσματικές ασθένειες, ερευνήτρια και Ιδρύτρια του Institut de Recherche Simplissim μίλησε στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου.

Αντικείμενο της ομιλίας ήταν ο εμβολιασμός των παιδιών καθώς το Λουξεμβούργο είναι μια από τις λιγοστές χώρες που διεξάγει πραγματικό δημόσιο διάλογο καλώντας όλες εκείνες τις φωνές που έχουν αποκλειστεί από τα παγκόσμια meda λόγω εναντίωσης στις Big Pharma και τα πειραματικά τους σκευάσματα. Η Αlexandra Henrion Caude πήρε το λόγο στο πλευρό του Λικ Μοντανιέ στην μνημειώδη ομιλία του στο Κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου όπου τόνισε: αυτά δεν είναι εμβόλια. Είναι δηλητήρια.

Η τοποθέτηση της Alexandra Henrion Caude ήταν η εξής:

«Στην ιστορία της σύγχρονης Ιατρικής δεν είδαμε ποτέ ένα προϊόν που να δοκιμάστηκε πάνω σ΄έναν πραγματικό πληθυσμό και δεν αποτελεί αντικείμενο δοκιμών. Γράψαμε στην ΕΜΑ που αναγνωρίζει ότι δεν έχει τα μέσα μελετών της ασφάλειας αυτών των προϊόντων. Καταθέτω όλα τα έγγραφα στη διάθεση της ολομέλειας σας. H ύπαρξη ενός κινδύνου μη ποσοτικοποιημένου της γονοτοξικότητας και της καρκινογένεσης. Αυτοί τον αναγνωρίζουν αλλά θεωρούν ότι δεν είχαν τον εύλογο χρόνο ούτε τα χρήματα να τον αξιολογήσουν. Και παρά το αίτημα που καταθέσαμε η ΕΜΑ δεν δημοσίευσε και δεν διοχέτευσε ντοκουμέντα ποσοτικοποίησης της αξιολόγησης οφέλους/κινδύνου κατά ηλικία και κατά ανοσολογική κατάσταση. Οπότε όταν εσείς κυρία υπουργέ λέτε ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό φάρμακο, αν υπάρχει εσείς θέλατε σκοπίμως να τ’ αποκλείσετε λέγοντας ότι δεν υπήρχε. Υπάρχει η ιβερμεκτίνη, η αζιθρομυκίνη (azithromycin αντιβιοτικό) σε τριθεραπεία. Υπήρξαν δεκάδες εκατοντάδες τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες δοκιμές. Επομένως υπάρχουν εναλλακτικές. Αλλά σε κάθε περίπτωση όταν σας κοιτάξει η ιστορία να παίρνετε μια απόφαση για ένα φάρμακο για το οποίο δεν έχουμε καμιά ιδέα αν θα προξενήσει καρκίνους σε αυτούς που εμβολιάζονται ή αλλοιώνει τη γονιμότητα των νέων που εμβολιάζονται.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications