Ξεφορτώνουν όλες τις ευθύνες στον Πατούλη –  στο νέο-δημοκρατικό  «Ομάδας  Αλήθειας»

Στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, χρεώνουν την πλήρη κατάρρευση του κυβερνητικού μηχανισμού με την εμφάνιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» τα στελέχη του Μαξίμου, ώστε να προστατευτεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η «ομάδα Αλήθειας» που απηχεί τις απόψεις της ΝΔ, εξαπέλυσε επίθεση στον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Αττικής μέσω ενώ βίντεο που πόσταρε στα social media και βγάζει στον τάκο τον Γιώργο Πατούλη.

Το βίντεο έχει τίτλο «Ευτυχώς ήταν έτοιμη» και παρουσιάζει δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη πριν από την έναρξη της χιονόπτωσης όπου εμφανιζόταν μπροστά από εκχιονιστικά δηλώνοντας ότι η Περιφέρεια είναι απολύτως έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που θα προκύψουν από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Να σημειωθεί ότι πρώτος εξαπέλυσε επίθεση στον «γαλάζιο» Περιφερειάρχη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με εντολή Μαξίμου. Ο Γιάννης Οικονόμου με δηλώσεις του την Τρίτη, κάρφωσε ξεκάθαρα τον Γιώργο Πατούλη, όταν ρωτήθηκε για τους εγκλωβισμένους οδηγούς στη λεωφόρο Μαραθώνος και στην Κατεχάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους».Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».

«Ομάδας Αλήθειας» ομάδα μαζέματος δεξιών (τύπου νεα δημοκρατία ) ηλίθιων ειναι και όχι "ομάδα αληθείας" όπως και κάτι ψευδό-πατριωτικές σελίδες που οι μισοί συντάκτες (ο Γιαχβέ να τους κάνει συντάκτες ) ειναι κομμουνιστές και άλλοι μισοί νέο-δημοκράτες , αφού οι μάζες δεν ξύπνησαν ούτε με το ίντερνετ δεν θα ξυπνήσουν μέχρι να σβήσει ο ήλιος, καθώς εκτός ότι ειναι δογματικοί οι περισσότεροι , δεν έχουν καταλάβει τόσα χρόνια πως πανε σε μαντριά που έχουν ίδια αφεντικά και το παίζουν εχθροί ενώ λένε τα ίδια, επίσης οι άναρχο-συμμορίτες τύπου ΣΥΡΙΖΑ που δήθεν δεν ειναι "κυβέρνηση" εξακολουθούν να αλωνίζουν ανενόχλητοι παντού ανεξάρτητα τι κόμμα βγάζουν τόσα χρόνια, είδε κανένας να βγάζουν εγκληματικές οργανώσεις την αληθινές εγκληματικές οργανώσεις των άναρχο-συμμοριτών ακόμα και όταν δεν ειναι επίσημα οι συμμορίτες στην εξουσία ? και επίσης κάνουν σκόπιμη μείωση απήχησης και στο ίντερνετ ακομα και όταν βάζεις κατα του Μητσοτάκη αφού και η Νέα Δημοκρατία δικό τους κόμμα ειναι , των διεθνών αριστερό-συμμοριτών που μεταξύ άλλων ελέγχουν τι θα βλέπουν οι μάζες ειδικά στο facebook ηδη απο το 2017, και όλα αυτα με συνενοχή μεγάλης μερίδας του πληθυσμού που σπεύδει και πατάει like σε δεκάδες δίκες τους που το δημοκρατικό facebook τις προωθεί,όποιος σκεπτόμενος κάτσει και δει πως λειτουργούν οι μάζες στο ίντερνετ και πόσο εύκολα τους χειραγωγούν ήδη απο το 2015 θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει σωτηρία . ΥΓ: μέχρι να κηρυχθεί ψυχική πάθηση το δόγμα και οι δογματικοί που υποστηρίζουν εντελώς δογματικά κόμματα (και οχι μονο) και οχι αντικειμενικά έχουμε μέλλον ακόμα:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications