«Παγιδεύτηκα στην Αττική Οδό για 9 ώρες με το 22 μηνών παιδί μου – Θα κινηθώ δικαστικά» – BINTEO

Αρκετοί είναι εκείνοι που μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό, θα προσφύγουν σε αγωγές και μηνύσεις.

Ο κ. Μίνως Σωπασής ήταν ένας από τους εκατοντάδες οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό, μαζί με τη σύζυγό και το 22 μηνών βρέφος τους.

«Ξεκινήσαμε από τα Καλύβια 2 παρά και η υπάλληλος στα διόδια δεν μου είπε κάτι μου είπε να περάσω ελεύθερα, ήμουν από τους τελευταίους που φτάσαμε στο μποτιλιάρισμα. Δεν είχαμε ρεύμα και ξεκινήσαμε για την Αθήνα για να έχουμε θέρμανση. Μετά από 3 χιλιόμετρα συνειδητοποίησα ότι ίσως να μην φύγουμε ούτε την επόμενη μέρα», δήλωσε μιλώντας στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, ο κ. Σωπασής.

«Είχα αγωνία για το μωρό γιατί φύγαμε εντελώς απροετοίμαστοι, δεν είχαμε φαγητό, νερό, ούτε πάνες για να αλλάξουμε το παιδί μας. Κατά τις 10 η ώρα βγήκα έξω να αναζητήσω έναν αστυνομικό. Βρήκα έναν, του εξήγησα και με βοήθησε απευθείας. Ήρθε στο αυτοκίνητο είδε τη γυναίκα μου και το παιδί και φώναξε έναν άνθρωπο του ΕΚΑΜ, και πήραν με ασφάλεια το παιδί», συμπλήρωσε.

«Πιθανότητα να αναζητήσω αποζημίωση και να κινηθώ δικαστικά», κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Σωπασής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications