Αυστραλός πρώην αντισυνταγματάρχης προβλέπει ότι θα υπάρξει  θανατική ποινή  για πολιτικούς και δημοσιογράφους που εμπλέκονται στη  μεγάλη απάτη του Covid

Ο Riccardo Bosi, πρώην αντισυνταγματάρχης των ειδικών δυνάμεων του αυστραλιανού στρατού και αρχηγός του εθνικού πολιτικού κόμματος "Australia One", λέει ότι στρατιωτικά δικαστήρια και "θανατική ποινή" θα επιβληθούν σε μέλη της κυβέρνησης και μέσα ενημέρωσης που έχουν εμπλακεί στη μεγάλη απάτη του Covid .

Ο Riccardo Bosi, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος για τη Γερουσία, δήλωσε στην ιστοσελίδα του: «Οι επαγγελματίες πολιτικοί των κύριων κομμάτων κατέστρεψαν τη χώρα μας, καθώς δεν υπηρετούν τους πολίτες του έθνους, αλλά αντιπροσωπεύουν ξένες δυνάμεις και ιδεολογίες. καθώς και άλλες ομάδες ειδικών συμφερόντων. Δεν πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ «αριστερών» και «δεξιών», αλλά μεταξύ του καλού και κακού».

Ο Riccardo Bosi έστειλε τελεσίγραφο σε ένα πρόσφατο βίντεο. Διαβεβαιώνει ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης και τα ΜΜΕ που έχουν εμπλακεί στη «μεγάλη απάτη του Covid» θα δικαστούν από στρατοδικεία και θα τιμωρηθούν με «θανατική ποινή».

Οι ομοσπονδιακές εκλογές της Αυστραλίας το 2022 θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου του ίδιου έτους, για να εκλεγούν μέλη του 47ου κοινοβουλίου της Αυστραλίας, της Βουλής των Αντιπροσώπων με 151 έδρες και 40 από τη Γερουσία των 76 εδρών.Η Αυστραλία υπήρξε μια από τις πιο αυστηρές χώρες στην εφαρμογή περιοριστικών μέτρων για τον πληθυσμό.

Νωρίτερα φέτος, η πολιτεία της Ουάσιγκτον εισήγαγε ένα νέο νομοσχέδιο για την κράτηση όσων βρίσκονται σε στρατόπεδα εγκλεισμού που δεν εμβολιάζονται. Ο κανόνας θα ισχύει για ολόκληρο τον πληθυσμό από την ηλικία των πέντε ετών και οι υπεύθυνοι για την εκτέλεσή του δεν είναι αστυνομικοί, δικαστές ή εισαγγελείς, αλλά εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας «κατά την απόλυτη κρίση τους».

Η υγειονομική γραφειοκρατία έχει γίνει ένας από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του Κράτους και θα μπορεί να εκδίδει «έκτακτα εντάλματα κράτησης» για άτομα ή ομάδες ανθρώπων «για λόγους απομόνωσης ή καραντίνας».

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας μπορούν να ζητήσουν από την αστυνομία να τους βοηθήσει να συλλάβουν τους απείθαρχους στα εμβόλια και, επιπλέον, θα έχουν την ιδιότητα του «πράκτορα εξουσίας» για να επιβάλουν αμέσως τις εντολές που εκδόθηκαν για σύλληψη και φυλάκιση όσων θεωρούν απαραίτητο για το καλό της δήθεν δημόσιας υγείας.

Το «έκτακτο ένταλμα κράτησης» νομιμοποιεί την απομόνωση και την κράτηση όσων δεν υποβάλλονται οικειοθελώς σε ενέσεις «για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις δέκα ημέρες».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications