Δεν είναι ασθένεια, είναι τεστ νοημοσύνης και τα χειρότερα έρχονται

Ο Συνταγματάρχης της Ισπανίας Pedro Baños λέει ότι αν δεν καταλάβουμε ότι μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, είναι επειδή το έχουν ήδη πετύχει. Και είναι προφανές με τη συντριπτική πλειοψηφία το έχουν καταφέρει.

Εκτός από μερικές χώρες που οι ελίτ έχουν ανακηρύξει «εργαστήριο πειραμάτων», όπως η Αυστρία, η Ιταλία και η Αυστραλία, σε πολλές άλλες, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας, αρχίζουν να φαίνονται σημάδια για το τέλος της πανδημίας.

Μην πιστεύει κανείς ότι αυτό είναι το τέλος του προβλήματος.
Όπως και στα παλιά μυθιστορήματα, αυτό είναι μόνο το τέλος ενός κεφαλαίου. Το προβλεπόμενο τέλος του μυθιστορήματος θα έρθει μόνο όταν έχουν συγκροτήσει την Παγκόσμια Κυβέρνηση και έχουν μετατρέψει σε απόλυτα ελεγχόμενα βιολογικά ρομπότ όλη την ανθρωπότητα που δεν θα μείνουν και πολλοί, όπως δηλώνουν οι "οι πλάκες της Γεωργίας ".

Η δήθεν πανδημία δεν είναι άλλο από μια «πρόβα τζενεράλε» του πληθυσμού. Και από αυτή την άποψη ήταν μια τεράστια επιτυχία. Το σχέδιο είναι παλιομοδίτικο και απέχει λίγα επεισόδια από την ολοκλήρωση, συμπεριλαμβανομένης, με απόλυτη βεβαιότητα, της φάρσας της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, ενός πολέμου μεγάλης κλίμακας και μιας οικονομικής συντριβής και πιθανότατα ενός μεγάλου μπλακ άουτ .

Όποιος δεν πιστεύει ότι είναι ικανοί για όλα αυτά, και πολλά άλλα, αγνοεί ότι η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου σχεδιάστηκε από τη CIA, ότι η 11-M σχεδιάστηκε από το ΝΑΤΟ, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παράνομων ναρκωτικών ταξιδεύει με στρατιωτικά αεροπλάνα και ότι πόλεμοι και κρίσεις σχεδιάστηκαν από «ΑΥΤΟΥΣ».

Με την δήθεν ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή ρουφούν το μυαλό μας εδώ και πολλά χρόνια. Κανείς όμως δεν μας εξηγεί ότι πριν από 2.000 χρόνια (κατά τη διάρκεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) το κλίμα ήταν θερμότερο από ό,τι είναι τώρα, και ότι τον 12ο και 13ο αιώνα ήταν ακόμη πιο θερμός, και η στάθμη των θαλασσών δεν ήταν ουσιαστικά διαφορετική από τη σημερινή. Σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος δεν παρήγαγε το «εξαιρετικά επικίνδυνο» CO2. Ούτε μας λένε ότι «η Μικρή Εποχή των Παγετώνων» (14ος έως 19ος αι.) συνέπεσε με αυτό που είναι γνωστό στην αστρονομία ως «Maunder minimum», δηλαδή μια περίοδο κατά την οποία ο Ήλιος μας δεν παρήγαγε σχεδόν καθόλου ηλιακές καταιγίδες.

Δηλαδή, ότι το κλίμα της Γης καθορίζεται από τον Ήλιο και ο άνθρωπος το πολύ, να το τροποποιήσει σε τοπικό επίπεδο και σε πολύ μικρή κλίμακα, μέσω της γεωμηχανικής. Με άλλα λόγια, όλες οι προσπάθειες που θα απαιτηθούν από εμάς για να «σωθούμε» από την υπερθέρμανση του πλανήτη θα χρησιμεύουν μόνο στη φτωχοποίηση και τον έλεγχο μας.

Ο πόλεμος μαγειρεύεται εδώ και αρκετά χρόνια. Η Ουκρανία είναι το hot spot. Ήδη εκεί δολοφονούνται περίπου 13.000 πολίτες ρωσικής καταγωγής για να προκαλέσουν τον Πούτιν. Αν και λίγοι το γνωρίζουν, το 1939, στην Πολωνία έκαναν γενοκτονία σε πολίτες γερμανικής καταγωγής για να προκαλέσουν τον Χίτλερ να κανει επέμβαση στην Πολωνία που ηταν Γερμανικό έδαφος πριν το Πρώτο Παγκόσμιο πόλεμο . Η ιστορία επαναλαμβάνεται. (σημείωση :καλα ειδικά στο Ελλαδισταν ξέρουν την ιστορία από την ανάποδη συμπεριλαμβανομένου κάτι ψευδό-πατριωτών του internet,και οποιος τους πει την αληθινή ιστορια που ειναι ανίκανοι να δουν και αναπαράγουν κομμουνιστικα ψέμματα ως δεχόμενα ειναι ο "κακός" και "φασίστας" )...

Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι ήταν για να σκότωσουν εκατομμύρια ανθρώπους και να δημιουργήσουν το έμβρυο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης (Η Κοινωνία των Εθνών, πρώτα και ο ΟΗΕ, αργότερα).

Οποιοδήποτε «παγκόσμιο» πρόβλημα οργανώνεται από «αυτούς» ως δικαιολογία για να τους ζητήσουμε μια παγκόσμια λύση – την παγκόσμια κυβέρνηση. Το ήδη παλιό σύστημα δημιουργία Προβλήματος-αντίδρασης-λύσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications