Δίπλωμα ευρεσιτεχνία με κωδικό 6506148 B2  αποκαλύπτει ότι η τηλεόρασή σας κάνει πλύση εγκεφάλου

Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια υποπτευόταν εδώ και καιρό ότι χρησιμοποιείται για κακόβουλους σκοπούς μέχρι και για τον έλεγχο του μυαλού.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των Ηνωμένων Πολιτειών αποκαλύπτει ότι η χρήση ηλεκτρομαγνητικών παλμών στις τηλεοράσεις προστατεύεται από πνευματική ιδιοκτησία. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με τίτλο "Χειρισμός του νευρικού συστήματος από ηλεκτρομαγνητικά πεδία από οθόνες", αναφέρει ότι οι τηλεοράσεις και οι οθόνες μπορούν να προγραμματιστούν ώστε να "εκπέμπουν παλμικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία επαρκούς πλάτους" για να προκαλούν φυσιολογικές επιπτώσεις στο νευρικό σύστημα. Για ποιους σκοπούς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αυτό το είδος τεχνολογίας;

"Χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα ψυχοχειρουργικής για τον πολιτικό έλεγχο της κοινωνίας μας. Ο σκοπός είναι ο σωματικός έλεγχος του νου. Το άτομο μπορεί να πιστεύει ότι η πιο σημαντική πραγματικότητα είναι η δική του ύπαρξη , αλλά αυτή είναι μόνο η προσωπική του άποψη. Αυτό στερείται ιστορικής προοπτικής. Ο άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα να αναπτύξει το δικό του μυαλό. Αυτός ο φιλελεύθερος προσανατολισμός έχει μεγάλη απήχηση. Πρέπει να ελέγχουμε ηλεκτρονικά τον εγκέφαλο. Μια μέρα θα ελέγχονται στρατοί και στρατηγοί με ηλεκτρική διέγερση του εγκεφάλου".

- Δρ. José Delgado. Director of Neuropsychiatry, Yale University School of Medicine Congressional Record, No. 26, vol. 118 24 Φεβρουαρίου 1974. «Military Neuroscience» - Η χειραγώγηση των εγκεφαλικών συχνοτήτων και των ενεργειακών πεδίων.

Η ψυχοτρονική είναι η τομή μεταξύ της συνείδησης των ενεργειακών πεδίων και της ύλης. Σε ένα νομοσχέδιο που εισήχθη στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ το 2001, ο Dennis J. Kucinich περιγράφει τις ψυχοτρονικές συσκευές ως "όπλα" που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον συγκεκριμένων ατόμων ή πληθυσμών για να ασκήσουν εξουσία στη συμπεριφορά και την κατάσταση της διάθεσης - ουσιαστικά μια μορφή ελέγχου του νου .

Η Σοβιετική Ρωσία έχει μακρά ιστορία στην ανάπτυξη αυτού του είδους τεχνολογίας, με το πιο διάσημο να είναι ο «δρυοκολάπτης» - «πομπός τύπου Tesla» που εξέπεμπε ψυχοδραστικά σήματα από τη δεκαετία του 1970 έως τα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Ωστόσο, η Ρωσία δεν είναι ο μόνος παίκτης σε αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι. Η GlobalResearch αναφέρει: η χρήση αυτών ή άλλων ενεργειακών πεδίων που αποτελούν τους τομείς μελέτης της αστροφυσικής. Δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται από μυστικότητα, φαίνεται αναπόφευκτο οι μέθοδοι που γνωρίζουμε, δηλαδή η εκμετάλλευση της ιονόσφαιρας, της φυσικής μας ασπίδας, να είναι πλέον παρωχημένες, καθώς αρχίζουμε να κατανοούμε τις συνέπειες της χρήσης τους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ της γερμανικής τηλεόρασης το 1998, ο Δρ. Igor Smirnov του Ινστιτούτου Ψυχοδιόρθωσης της Μόσχας είπε ότι είναι εύκολα κατανοητό ότι οποιοσδήποτε με τα σωστά μέσα και οικονομικά θα μπορούσε να εισχωρήσει σε κάθε δίκτυο υπολογιστών, ραδιοφώνου ή τηλεόρασης με σχετική τεχνολογική ευκολία. Μέχρι στιγμής, αρκετοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης από κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, οικιακές συσκευές, έξυπνους μετρητές, υπολογιστές και wi-fi.

Αρκετά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ προτείνουν μια ανησυχητική απάντηση. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ με κωδικό 6,506,148 , που κατατέθηκε τον Ιούνιο του 2001: "Έτσι, είναι δυνατός ο χειρισμός του νευρικού συστήματος με παλμικές εικόνες που εμφανίζονται σε μια κοντινή οθόνη υπολογιστή ή τηλεόραση. Στην τελευταία περίπτωση, η παλλόμενη εικόνα μπορεί να ενσωματωθεί στο υλικό του προγράμματος ή μπορεί να υπερτεθεί με διαμόρφωση μια ροή βίντεο, είτε ως σήμα RF είτε ως σήμα βίντεο."

Η εφεύρεση μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στην πηγή ροής βίντεο, είτε πρόκειται για πρόγραμμα υπολογιστή, τηλεοπτικό πρόγραμμα, βιντεοκασέτα ή DVD. Η μεταβλητότητα του παλμού μπορεί να επηρεαστεί μέσω της χρήσης λογισμικού προκειμένου να αποφευχθεί η εξοικείωση του νευρικού συστήματος. Οι εφευρέτες καταλήγουν στο συμπέρασμα:

"Ορισμένες οθόνες μπορούν να εκπέμπουν παλμούς ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που διεγείρουν έναν αισθητηριακό συντονισμό, μέσω παλμών εικόνας που είναι τόσο αδύναμοι ώστε να είναι υποσυνείδητοι. Αυτό είναι ατυχές, καθώς ανοίγει ένα μονοπάτι για την κακόβουλη εφαρμογή της εφεύρεσης , στην οποία οι άνθρωποι εκτίθενται εν αγνοία τους σε χειραγώγηση του νευρικού τους συστήματος για τους σκοπούς κάποιου άλλου. Μια τέτοια εφαρμογή θα ήταν ανήθικη και φυσικά δεν υποστηρίζεται. Αναφέρεται εδώ προκειμένου να προειδοποιήσει το κοινό σχετικά με την πιθανότητα κρυφής κακοποίησης που μπορεί να συμβεί ενώ είστε online ή ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, βίντεο ή DVD"

Από την άλλη πλευρά, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ανήκουν στη Raytheon περιγράφουν λεπτομερώς τον τρόπο δημιουργίας "πυρηνικού μεγέθους εκρήξεις χωρίς ακτινοβολία" και περιγράφουν ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, τεχνολογία δέσμης ενέργειας και συστήματα ανίχνευσης πέρα από τον ορίζοντα. Ένα από αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ( Η.Π.Α. 7.629.918 B2 ) περιγράφει το Σύστημα Κατευθυνόμενης Ενέργειας Πολλαπλών λειτουργιών Ραδιοσυχνοτήτων (RFDE):

Τα συστήματα κατευθυνόμενης ενέργειας ραδιοσυχνοτήτων (RFDE) είναι γνωστά στην τέχνη για την κατεύθυνση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας υψηλής ισχύος RF, μικροκυμάτων ή/και κυμάτων χιλιοστού για να καταστρέψουν ή να διαταράξουν έναν στόχο. Αν και τα συστήματα RFDE συνήθως χρησιμεύουν ως όπλα Στρατιωτικά, τα συστήματα RFDE δεν χρειάζεται να περιορίζονται σε οπλικά συστήματα,ένα RFDE οπλικό σύστημα μπορεί να πάει μετά από ένα ευρύ φάσμα στόχων (ηλεκτρονικά, βιολογικά, διάταγμα, κατασκευές, κλπ) λόγω της σχετικά μεγάλης εκπομπή της ισχύος της. Γενικά δεν απαιτείται εκ των προτέρων γνώση των χαρακτηριστικών των επιλεγμένων παραληπτών, επειδή το όπλο RFDE υπερκαλύπτει τον στόχο του από την ποσότητα ενέργειας που εκπέμπεται.

Μια ανησυχητική πιθανότητα (μεταξύ πολλών) σχετικά με αυτό το είδος όπλου είναι η ικανότητα χρήσης του για να προκαλέσει αρνητικές επιπτώσεις στις ψυχικές διεργασίες και στην ανθρώπινη υγεία. Περιλήψεις των 85 επιπλέον διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με τεχνολογίες νοητικής και συναισθηματικής χειραγώγησης μπορείτε να βρείτε εδώ :Mind Control Patents .

Όταν εξετάζουμε τεχνολογίες που σχετίζονται με τον έλεγχο του νου, έρχεται στο μυαλό μια ερώτηση, είναι δυνατόν η άρχουσα ελίτ των συμμοριτών να χρησιμοποιεί ήδη αυτούς τους τύπους τεχνολογιών για να ελέγξει διανοητικά τις μάζες; προφανώς και ναι αρκεί να σκεφτείς κανεις τον απότομο εκφυλισμό των μαζών τα τελευταία 20-30 χρόνια. Και για την ιστορια υπάρχει όπλο που προκαλεί καρκίνο στο θύμα στόχο των συμμοριτών ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications