«ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΔΕΣ» οι ανεμβολίαστοι, «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΘΟΙ»!!!  vid

Μετά την σκέψη των συμμορητών να επιβάλλει τεστ και στους εμβολιασμένους, ξεκίνησε το ρίξιμο του φταιξίματος στους ανεμβολίαστους ως συνήθως .

Μάλιστα όπως θα δείτε παρακάτω βίντεο χαρακτηρίστηκαν από το πάνελ ως «ΤΖΑΝΑΜΠΕΤΗΔΕΣ» και πως «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΘΟΙ», αλλά και πως αποτελούν μειοψηφία και στενό πυρήνα.

Αντί να εξηγήσουν ότι τόσο καιρό η εμβολιολαγνία, ως ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης του ιού είναι ένα μεγάλο ψέμα, οδηγούν την κοινωνία στον διχασμό και στοχοποιούν τους ανεμβολίαστους..

Όλα αυτά εκ του ασφαλούς αφού εισαγγελείς είτε ειναι μελή εγκληματικών άναρχο-μασονικών οργανώσεων είτε κάνουν την παπιά , αλλιώς θα γινόταν επέμβαση σε όλους αυτούς στα κανάλια να αποδείξουν τα λεγόμενα τους και μαλιστα εκτός απο το θανάσιμο μίσος τους σε όσους δεν κανουν ότι λένε οι συμμορίτες διαδίδουν συνειδητά ψέματα επι δεκαετίες δηλαδή λειτουργούν ως εργαλεία ελέγχου των μαζών , και τελευταία πως οι ανεμβολίαστοι κολλάνε τους άλλους χωρίς κανένα στοιχείο.

Αν δεν ηταν δικός τους οι ΕΣΗΕΑ τα γνωστά κανάλια θα είχαν κλείσει εδώ και χρόνια για διασπορά ψευδών ειδήσεων, τρομοκρατία, ακατάλληλο περιεχόμενο και προπαγάνδα στα πάντα .

Το ίδιο θα είχε γίνει σε πολλές αγαπημένες έγκυρες πήγες για πολλούς,αφού μετα την τηλεόραση γέμισαν το ίντερνετ ιστοσελίδες δεκάδες έγκυρες πήγες τους που όλες ανήκουν στους ίδιους και λένε ακριβώς τα ίδια ψέματα επίσης επι δεκαετίες , σε πολλές εξ αυτών μεταξύ άλλων εμφανίζονται ως αρθρογράφοι μελή άναρχο-εγκληματικών οργανώσεων και αναρχο-πράκτορες...

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

1 comment

Κυρίες και κύριοι και ενήλικες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα δωρητών μας, όπου οι δωρητές με το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΟΤΗ τους μπορούν να δωρίσουν και να ανταμειφθούν για τη διάσωση μιας ζωής

Δίνουμε στους δότες μας $1187000 για νεφρό

Ο δότης που επιθυμεί να δωρίσει άλλα όργανα μπορεί επίσης να προσδιορίσει...

Επικοινωνήστε με τον γιατρό: drsimonponcemd@gmail.com
Για περισσότερες πληροφορίες..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications