Ομιλία Ολλανδού ευρωβουλευτή: «Υπερασπίζομαι τον λαό η ΕΕ να εμφανίσει τα συμβόλαια που υπέγραψε με τις εταιρείες»

Σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα ανέπτυξε στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos. Ο Ross μιλώντας σχετικά με την Δημοκρατία και την σημερινή κατάσταση που έχει προκύψει με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκατομμυρίων πολιτών ανέφερε τα εξής:

« Οι Δημοκρατίες δίνουν στ’ άτομα την ελευθερία να μιλήσουν να κάνουν να επιλέξουν. Αυτά είναι τα λόγια που προφέρατε κ. Ursula Von Der Leyen κατά τη Σύνοδο Κορυφής στις 8 Δεκέμβρη.

Αλλά την 1η Δεκέμβρη δηλώσατε ''η ΕΕ πρέπει να προσανατολιστεί σε υποχρεωτικό εμβολιασμό για Covid19''. Αν η ελευθερία επιλογής καταργήθηκε, καταλύσατε τη Δημοκρατία. Ο εμβολιασμός δυστυχώς δεν είναι η λύση που ελπίζαμε.

Μετά από 6 μήνες, 2 ενέσεις Pfizer δεν προσφέρουν καμιά προστασία κατά της Όμικρον, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Οι επιστήμονες είναι ομοίως σε διάσταση αναφορικά με τον εμβολιασμό για νέους και για άτομα που έχουν καλή υγεία.

Είναι τρελό να κάνουν τον εμβολιασμό υποχρεωτικό. Και η διαφάνεια; Γιατί τα συμβόλαια των εμβολίων ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Κομισιόν και τους παρασκευαστές των εμβολίων είναι τόσο κρυφά;

Πρόκειται για θέμα δημοσίου συμφέροντος επομένως δημοσιοποιείστε αυτή την πληροφορία κ. Von Der Leyen. Κύριοι συνάδελφοι είμαστε οι αντιπρόσωποι του λαού. Θα υπερασπιστώ τη δημοκρατία και τα δικαιώματα όλων των συμπολιτών εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων.»

Ο Ολλανδός ευρωβουλευτής που ανήκει στο δεξιό κόμμα JA21, είπε εκτός των άλλων μια αλήθεια που στην Ελλάδα τα καλοταϊσμένα από τα «πακέτα Πέτσα» media έχουν «θάψει». Πως η επιστημονική κοινότητα διχάζεται σχετικά με το αν πρέπει να εμβολιάζονται νέοι και υγιείς οργανισμοί με τα m RNA σκευάσματα της Big Pharma. Είπε ακόμα πως είνα εκπρόσωπος του λαού και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του χωρίς να διαχωρίζει τον λαό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Είναι λόγια που δύσκολα θα τα ακούσουμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που οι βουλευτές δεν υπερασπίζονται τους ψηφοφόρους τους αλλά την κομματική πειθαρχία και μόνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications