Στρατιώτης του αμερικανικού στρατού μιλάει για μυστικές αποστολές στον Γανυμήδη και τη Σελήνη (vid)

Ο JP (κωδική ονομασία για να κρατήσει την ανωνυμία του ) υπηρέτησε για σχεδόν δύο χρόνια στον στρατό των ΗΠΑ και λέει για μυστικές στρατιωτικές αποστολές ενός διεθνούς διαστημικού συνασπισμού στη Σελήνη, τον Γανυμήδη και άλλες τοποθεσίες στο ηλιακό σύστημα.

Σε αυτή την αποκλειστική συνέντευξη στο Exopolitics, ο JP συζητά το ιστορικό του, γιατί αποφάσισε να ενταχθεί στον στρατό των ΗΠΑ, και τις μυστικές αποστολές στο φεγγάρι της Γης και στο φεγγάρι του Δία, τον Γανυμήδη, όπου συναντήθηκε με διαφορετικές εξωγήινες οντότητες.

Λέει ότι μια ομάδα προσφάτως αφιχθέντων εξαιρετικά εξελιγμένων εξωγήινων έχουν επαφές με στρατιώτες και άλλους (?) με τους οποίους έρχονται σε επαφή.

Ο JP διατηρεί την ανωνυμία του και τη φυσική του εμφάνιση μυστική για να διατηρήσει την καριέρα του, αλλά ενθαρρύνει άλλους πρώην ή εν ενεργεία στρατιώτες απο το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ να εμφανιστούν για να μοιραστούν τις δικές τους εξωγήινες εμπειρίες.

Σε αυτή τη συνέντευξη στο βίντεο, το Exopolitics συμπεριέλαβε μόνο την ομιλία του για να προστατεύσει την ταυτότητά του. Στο τέλος της συνέντευξης, ένα σύντομο βίντεο 3,5 λεπτών που δημιουργήθηκε από τον JP όπου συζητά προσωπικά τον αντίκτυπο των αποστολών σε αυτόν και σε άλλους στρατιώτες (πατήστε μετάφραση υποτίτλων ).

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications