Αλκαίος: «Θα επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες όταν τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός!»

Τα τελευταία 11 χρόνια ο Γιώργος Αλκαίος απέχει από τα μουσικά δρώμενα μιας και ζει μόνιμα στη Μήλο και δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο.

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να επιστρέψει λέγοντας το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε από το Mega. Λίγο πριν τον απολαύσουμε στο «Σπίτι με το Mega» παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη έπειτα από τόσα χρόνια.

«Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω 11 χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρά για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει», είπε αρχικά στον Αντώνη Δημητριάδη και στην κάμερα της εκπομπής Mega Star.

O ίδιος μίλησε και για τη σχέση του με την τεχνολογία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να μην έχω social media αλλά όσοι με θεωρούν… δεινόσαυρο επειδή δεν έχω social media τους λέω ότι στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με το διαδίκτυο τους… έχω όλους. Ότι έχει να κάνει με τη μουσική μου ασχολούμαι εγώ και στο τεχνικό κομμάτι. Τώρα ετοιμάζω έναν δίσκο με 32 μουσικούς από το Ιράν μέχρι την Βενεζουέλα, όλους αυτούς τους ψάχνω πάνω από 1,5 χρόνο».

Όσο για το αν σχεδιάζει να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας αρκέστηκε να σχολιάσει: «Θα επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες όταν τελειώσει όλος αυτός ο διαχωρισμός, δεν είναι η φύση μου τέτοια με όλο αυτό».

Ο Γιώργος Αλκαίος μετά από πολλά χρόνια αποχής από την δισκογραφία και τα φώτα της δημοσιότητας, επέστρεψε σε μια μοναδική εμφάνιση στον τηλεοπτικό αέρα του Mega.

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν αφιερωμένο στον Γιώργο Αλκαίο ο οποίος βρέθηκε στο Σπίτι με το Mega ανοίγοντας την βραδιά με έναν μονόλογο για τα χρόνια της αποχής του αλλά και την επανεμφάνισή του.

«Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το Mega. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο Mega έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο», είπε ο Γιώργος Αλκαίος στον αέρα του Mega.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications