O σατανιστής Τσαρλς Μάνσον  με διασυνδέσεις με την CIA αποκάλυψε την μεγαλύτερη συνωμοσία

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι ο Manson έκανε πλύση εγκεφάλου στους οπαδούς του χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές που αναπτύχθηκαν από το MKULTRA , το πρόγραμμα ελέγχου του νου και χειραγώγησης της CIA.

ΥΓ αυτο το post ειναι έχει σχέση με το κακό τον σατανά τον ίδιο όπως ξέρετε το κακό, έχει σχέση και με τους λαθρο, τους δυο παγκόσμιους πολέμους αλλα και όλα αυτα που γίνονται έως σήμερα, και ειναι η συνεχεία αυτών που λέγαμε έδω " Μοντανιέ: Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς - Τώρα θα σταματήσουν που βρήκαν την ευκαιρία ?" ...

Το 1969, μέλη μιας αμερικανικής αίρεσης που αυτοαποκαλούνταν «οικογένεια», της οποίας ο αργηγός ήταν ο συμμορητής Τσαρλς Μάνσον , διέπραξαν μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας της Σάρον Τέιτ , της εγκύου συζύγου του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Manson δεν σκότωσε κανέναν, αναγνωρίστηκε ως ο ιδεολογικός εμπνευστής και υπεύθυνος για αυτό, έλαβε θανατική ποινή, η οποία αργότερα μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη αφου ως δια μαγείας την κατάλληλη στιγμή κατάργησαν την θανατική ποινή μονο στην Καλιφόρνια και το 2017 πέθανε στη φυλακή,ενώ ολο αυτο το διάστημα είχε ευνοϊκή μεταχείριση ως συμμορίτης και μάλλον απο σπόντα τον έπιασαν και τον έβαλαν φυλακή .

Το 1999, ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Tom O'Neill ανέλαβε αυτό που πίστευε ότι ήταν μια αρκετά απλή αποστολή: του ζητήθηκε να γράψει ένα άρθρο σχετικά με τη μακροχρόνια επιρροή της αίρεσης Manson στο Χόλιγουντ για τον εορτασμό της 30ής επετείου από τη δολοφονία της Sharon Tate. Έμοιαζε με εύκολο χρήμα, καθώς οι περιβόητες δολοφονίες είχαν καλυφθεί από τον Τύπο μέχρι τότε.

Η μεγαλύτερη πρόκληση - ή έτσι νόμιζε - ήταν να βρει κάτι νέο για τον Μάνσον, ώστε το άρθρο να έχει την ευκαιρία να φτάσει στο editorial. Όταν όμως ο O'Neill έπεσε πάνω σε κάτι εντελώς «αήττητο», παρασύρθηκε τόσο πολύ από τη συλλογή υλικού που έχασε όχι μόνο την προθεσμία υποβολής του άρθρου στο περιοδικό, αλλά και την ξαφνική χρεοκοπία της συντακτικής επιτροπής και το κλείσιμο του περιοδικό τι σύμπτωση .

Ωστόσο, ο O'Neill συνέχισε να γράφει το άρθρο του και το έγραφε για ... 20 χρόνια. Η αναφορά του έγινε τελικά η βάση για ένα βιβλίο του 2019 με τίτλο : Charles Manson, η CIA και η μυστική ιστορία της δεκαετίας του '60 .

Η αποκάλυψη του O'Neill ξεκίνησε όταν πήρε συνέντευξη από τον Vincent Bugliosi , τον εισαγγελέα της υπόθεσης και αργότερα έγραψε το δημοφιλές βιβλίο Helter Skelter. Η αφήγησή του ήταν μια κανονική περιγραφή των δολοφονιών και κατά τη διάρκεια των έξι ωρών της συνάντησης, ο Bugliosi είπε στον O'Neill μόνο όσα είχαν ήδη γραφτεί στο βιβλίο του. Συγκεκριμένα, ο Bugliosi υποστήριξε ότι το κύριο κίνητρο του Manson ήταν να ξεκινήσει έναν αποκαλυπτικό πόλεμο μεταξύ της λευκής και μαύρης φυλής και να εμπλέξει τους Black Panthers, μια αριστερή (ε τι θα ηταν?) αμερικανική εγκληματική και μαύρη οργάνωση που δραστηριοποιήθηκε στις δεκαετίες του 1960 και του 1970.

Ο Ρομάν Πολάνσκι και Σάρον Τέιτ που δολοφονηθεί απο την σατανικη αίρεση του Μάνσον :

Αρχικά, ο O'Neill ανησυχούσε γιατί ο Manson δεν ήταν στη φυλακή λόγω των εγκλημάτων του, τα οποία διέπραξε με πολλούς τρόπους ακόμη και πριν από τη δημιουργία της «Οικογένειας». Ο Μάνσον είχε μακρά ιστορία αντικοινωνικής συμπεριφοράς και συνελήφθη για πολλά κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένου του βιασμού και της κλοπής αυτοκινήτου συνηθισμένη ζωή άναρχο-σατανο-κομμουνιστών , αλλά δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες.

Περαιτέρω, στις 16 Αυγούστου 1969, στο ράντσο Spahn, όπου ζούσε η αίρεση Manson, μια εβδομάδα μετά τις δολοφονίες πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος για έρευνα. Βρήκαν κρύπτη με ημιαυτόματα όπλα, κλεμμένα αυτοκίνητα και πιστωτικές κάρτες. Όμως τόσο ο Μάνσον όσο και τα μέλη της αίρεσης του αφέθηκαν και πάλι ελεύθεροι χωρίς κατηγορία(!).

Σύμφωνα με τον Bugliosi, επρόκειτο για απλό τεχνικό λάθος, αφού η διαταγή φέρεται να είχε λάθος ημερομηνία, οπότε η «Οικογένεια» έπρεπε να αποφυλακιστεί για τυπικούς λόγους (?) . Θεωρώντας αυτή την ιστορία εξαιρετικά ύποπτη , ο O'Neill βρήκε την ίδια διαταγή και αποδείχθηκε ότι είχε ημερομηνία 13 Αυγούστου και ίσχυε για 10 ημέρες, δηλαδή έκαναν τα πάντα για να ειναι έξω ο συμμορίτης ετσι αφήνουν τους συμμορίτες παντού έως σημερα.

Η επιδρομή στο Spahn Ranch ήταν η μεγαλύτερη αστυνομική επιδρομή στην ιστορία της κομητείας του Λος Άντζελες εκείνη την εποχή, και δεδομένων των υποψιών για τους οποίους ήταν ύποπτοι, ήταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι η οικογένεια βρισκόταν υπό αστυνομική επιτήρηση για αρκετό καιρό. Γιατί λοιπόν δεν συνελήφθησαν τότε ο Μάνσον και η αίρεση του; Ο Ο' Νιλ υποψιαζόταν ότι κάποιος κρατούσε σκόπιμα ελεύθερο τον Μάνσον.

Όταν ο O'Neill υπέβαλε μια έρευνα για τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) αν καποιος Whitson ηταν πρακτορας τους, η CIA του έδωσε μια τυπική απάντηση όπως "Δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε να αρνηθούμε ότι ο Whitson ήταν ποτέ αντιπρόσωπός μας".

Η πιθανότητα να εμπλέκεται ένας πράκτορας της CIA στις δολοφονίες του Manson ήταν δελεαστική, οπότε ο O'Neill συνέχισε να ψάχνει. Για να μάθει γιατί η αποφυλάκιση του Manson δεν ακυρώθηκε ποτέ παρά τις πολυάριθμες συλλήψεις, ο O'Neill εστίασε την προσοχή του στον Roger Smith , έναν μεταπτυχιακό φοιτητή που εργάστηκε για λίγο ως υπάλληλος αποφυλάκισης του Manson ενώ ολοκλήρωνε το διδακτορικό του στην εγκληματολογία.

Ο Μάνσον αφέθηκε υπό όρους στο Λος Άντζελες, αλλά μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο χωρίς να ειδοποιήσει το συμβούλιο αποφυλάκισης, κάτι που ήταν παράβαση. Αν και αυτά τα στοιχεία είναι ασαφή, ο O'Neill πίστευε ότι μπορεί να είχε σταλεί εκεί επίτηδες. Ο Smith συμμετείχε σε δύο μελέτες που χρηματοδοτήθηκαν από την ομοσπονδία εκείνη την εποχή: ένα έργο βέλτιστων πρακτικών αποφυλάκισης υπό όρους στο Σαν Φρανσίσκο και ένα ερευνητικό πρόγραμμα για την αμφεταμίνη και την επίδρασή της στη βία των συμμοριών. Και τα δύο αυτά έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας, το οποίο κάποτε χρησιμοποιήθηκε ως μέτωπο για χρήματα της CIA κατά τη διάρκεια των ψυχεδελικών πειραμάτων του προγράμματος MKULTRA.

Κατά ύποπτο τρόπο, οι περισσότερες από τις ηχογραφήσεις του Smith εκείνη την εποχή κρύβονται πίσω από αυτό που ο O'Neill αποκάλεσε «ένα πέπλο μυστικότητας». Μέσω πολλαπλών προσφυγών στο FOIA, ο O'Neill μπόρεσε να αποκτήσει μόνο 69 σελίδες του αρχείου του

Από όσα κατάφερε να αποκτήσει, ήταν ξεκάθαρο ότι ο Smith ήταν αυτός που παραχώρησε στον Τσαρλς Μάνσον «εικονική ασυλία» από τη δίωξη σε μια κρίσιμη στιγμή που η αίρεση του δυνάμωνε. Στη διατριβή του, που γράφτηκε ως μέρος της έρευνάς του στο ARP, ο Smith έγραψε για τη σημασία της προστασίας των υποκειμένων που εξετάζονται από τη δίωξη.

Ο Μάνσον δεν ήταν ποτέ ειδικός στην ανθρώπινη ψυχολογία, αλλά οι μέθοδοι επιρροής του στην «Οικογένεια» θεωρούνται πολύ εξελιγμένες. Ήταν απλώς σύμπτωση που επισκεπτόταν συχνά την κλινική όπου εργαζόταν ο κορυφαίος ειδικός στην πλύση εγκεφάλου στον κόσμο;

Σε ένα άρθρο του 1965 με τίτλο «Οι κίνδυνοι της ύπνωσης», ο West προέβλεψε ότι θα μπορούσαν να υπνωτίσουν τους οπαδούς τους και να τους αναγκάσουν να διαπράξουν βία. Εκείνη την εποχή, δούλευε επίσης σε ένα βιβλίο που δεν δημοσίευσε ποτέ, το Experimental Psychopathology: Induction of Abnormal Conditions.

Αναφέρθηκε επίσημα πριν από πολύ καιρό ότι τα πειράματα της CIA με LSD και άλλες ουσίες για τον έλεγχο του ανθρώπινου μυαλού είχαν αποτύχει, αλλά τι θα γινόταν αν δεν είχαν αποτύχει και είπαν ψέματα ; Είναι γνωστό ότι όταν ο O'Neill παρουσίασε την έρευνά του στον Alan Scheflin, συγγραφέα ενός βιβλίου για μυστικά πειράματα της CIA, και τον ρώτησε αν αυτό θα μπορούσε να είναι ένα αποτυχημένο πείραμα MKULTRA, εκείνος απάντησε: "Όχι, το πείραμα MKULTRA ήταν επιτυχημένο".

O σατανιστής Τσαρλς Μάνσον με διασυνδέσεις με τους συμμορίτες και την CIA αποκάλυψε την μεγαλύτερη συνωμοσία , και η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο κείμενο άνωθεν , για την ιστορια στην Ελλαδα δεν ξανα έπιασαν κανέναν σατανιστή εδώ και 10 χρόνια, γιατί έχουν βαλει άναρχο-συμμορίτες στην αστυνομία και εισαγγελείς , επίσης απο τα γνωστά στοιχεία προκύπτει οτι οσες δολοφονήθηκαν απο σατανιστές άνηκαν σε συγκεκριμένο γένος συμπεριλαμβανομένου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω 2019 που δολοφονηθεί απο άναρχο-σατανιστές και κάλυψαν την δολοφονία ως αυτοκτονία μαζί με την αστυνομία και έπρεπε να ψάχνει ο πατέρας για να βρει οτι τελικα ηταν δολοφονία απο σατανιστές , οι δολοφόνοι της κυκλοφορούν ελεύθεροι και λενε για "κακούς φασίστες ναζι" σε άναρχο-σελίδες εκ του ασφαλούς αφου εχουν μάθει τις μάζες ψεύτικη κομμουνιστικη ιστορία ήδη απο τα σχολεία , και τωρα και για ψεκια που δεν κανουν το μπολι...

Ο πόλεμος του κακού προς το κάλο ειναι σε εξέλιξη εδω και 2000 χρόνια , γιαυτό γίνονται όλα,ενώ οι μάζες εχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα, και ο νοών νοείτω, αν ξέρει και αληθινή ιστορια και ποιους έσφαζαν επιλεκτικά ως "κακούς" από το 1900 και δεν τα βλέπει δογματικά ,αρκεί που τους είπαν ότι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων με "καθαρό ελληνικό DNA" και οποιος πει κατι αντίθετο ειναι ανθέλληνας ( Νεοέλληνες το λένε αυτό συνήθως ) και κακός ναζι φασίστας για συμμορίτες ...το ότι εγώ ειμαι ίδιος γένος και ίδια ομάδα αίματος (την αρχική ομάδα αίματος που υπήρχε στην Ευρώπη πριν τις εισβολές των βάρβαρων ) και με άλλους και αλλες ίδιου γένους ανεξάρτητου χωράς προφανώς δεν λεει τίποτα σε Νεοέλληνες, όπως και το γεγονός πως πολλοι Νεοέλληνες οχι άπλα μοιάζουν με άραβες αλλα εχουν ίδια ψυχοσύνθεση με αραβικές σημιτικές ράτσες δεν προκαλεί εντύπωση σε κανέναν υλιστή Νεοέλληνα, που εντελώς αρρωστημένα ισχυρίζεται οτι ειναι απόγονος αρχαιων φιλοσόφων ενώ ο ίδιος ουδεμιά σχέση εχει με θέματα μυστικισμού και πνευματισμού εκ φυσεως και οχι να διαβαζει τι ελεγαν οι αρχαιοι και να το παιζει φιλοσοφος, γιατι αν είχε σχεση οχι μονο θα είχε καταλάβει τι γίνεται, αλλα θα είχε καταλάβει και οτι πολλοι Νεοέλληνες εχουν άλλη ψυχοσύνθεση και οχι αυτη των αρχαιων μυστών.

Μικρή βοήθεια :Οι σατανικοί Ιησουίτες έλεγαν να ξεπαστρέψουν συγκεριμενή φυλή και οχι δήθεν ιδεολογικούς αντιπάλους ήδη από 16ο αιώνα πριν καν δημιουργήσουν τον κομμουνισμό μαζεύοντας ολους τους απόγονους των βάρβαρων εισβολέων στην Ευρώπη ,αλλα ο Νεοέλληνας που τα βλέπει ολα ελληνοκεντρικα και όλος ο κόσμος του ειναι τα ΜΜΕ οι συγγενείς τους και 5-10 φίλοι που να τα πιάσει αυτά? το μυαλό του δεν πάει παρακάτω πόσο δε όταν δεν ανήκει σε αυτό το γένος που ειναι ο στόχος συμμοριτών επειδή ειναι το αντίθετου κακού.

Ακόμα και αυτοι που διαβαζουν τάχα πατριωτικές σελίδες δεν ξερουν οτι αυτές οι "πατριώτες σελίδες" δεν έχουν σχέση με το γένος που κυνηγούν οι συμμορίτες και ανήκουν σε τυπικούς κλασικούς Νεοέλληνες γιαυτό βάζουν και κομμουνιστή ψεύτικη ιστορία ως δεδομένη, και εκτός οτι δεν εχουν καμια σχέση με μυστικισμό πνευματικά θέματα και θέματα αναζήτησης και εσωτερικής αναζήτησης "το γνωθι σε αυτον" ούτε ένας δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς είχε γίνει στην Ελλάδα την περίοδο 1940-1950 γιατι άπλα τα βλέπουν δογματικά όλα ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications