Μοντανιέ:  Σταματήστε τώρα τους εμβολιασμούς  - Τώρα  θα σταματήσουν που βρήκαν την ευκαιρία ?

Οι υποψίες επαληθεύονται (ως συνήθως) αφού προέκυψαν και αλλα στοιχεία όσο άφορα για το τι κάνουν με τα μπολιάσματα και οχι μονο, για την ιστορία οι μάζες δεν αντιλαμβάνονται το κόσμο γύρο τους απο τα γεγονότα και από τα φαινόμενα όπως ειναι το φυσιολογικό, αλλα με βάση τι τους λένε οι συμμορίτες μεσώ ΜΜΕ εγκύρων πηγών τους και σχολείων,και αυτο ειναι το πρόβλημα, αφού έτσι ελέγχονται πολύ εύκολα και στην κυριολεξία ζουν όλη τους την ζωή σε ένα είδος matrix ενώ τα γεγονότα μιλάνε από μονά τους και ειναι μπροστά τους , κάποιος λέει ότι απορεί με την βλακώδες στάση ορισμένων στο κύκλο του, μονο που πάντα έτσι ηταν αυτα τα goim, άπλα τώρα τους βλέπουν αυτοί που έχουν λίγη λογική, δεν κατέβηκαν από τον ουρανό ξαφνικά ζειτε με αυτους και σας ριχνουν στο επιπεδο τους, άπλα τώρα που πάρα έγινε το κακό αρχίζουν να βλέπουν κάποιοι ότι κατι δεν πάει καλα νοητικά με πολλούς , όταν κάποιοι τα έλεγαν δεκαετίες πριν για κατώτερες αλλα και για μόχθηρες/δαιμονικες φυλές ηταν "οι κακοί" ?...

Αυτός ο Μοντανιέ λέει αυτά παρακάτω όταν πάνω σε αυτο εφαρμόζουν άλλο σατανικό σχέδιο στο καπάκι που άπλα προέκυψε και δεν θα χάσουν τέτοια ευκαιρία, η συνεχεία σε άλλο post που έχει σχέση και με τα μπολιάσματα μεταξύ άλλων και με τον σατανιστή Τσαρλς Μάνσον επειδή κάποιοι ελάχιστοι αντιλαμβάνονται το κόσμο γύρο τους απο τα γεγονότα και από τα φαινόμενα και οχι με βάση τι λένε τι διδάσκουν κτλ τα ζώα λειτουργούν έτσι γιαυτό και εκπαιδεύονται :

Ο καθηγητής Ioλόγος, Νομπελίστας Luc Montagnier και ο Marc Doyer προσκλήθηκαν να μιλήσουν στο Radio Courtoisie. Ο Luc Montagnier είναι βιολόγος, ιολόγος και βραβευμένος με Νόμπελ ιατρικής το 2008 και ο Marc Doyer είναι μέλος της ένωσης Verity France και ιδρυτής της ομάδας υποστήριξης Mauricette. Η σύζυγός του πάσχει από τη νόσο Creutzfeldt-Jakob μετά τον εμβολιασμό.

Ο Νομπελίστας Luc Montagnier, κατήγγειλε στο Radio Courtoisie: «πρέπει οι γιατροί να καταλάβουν το κίνδυνο ότι υπάρχει προς χρήση αυτή η βραδυφλεγής βόμβα. Πρέπει να σταματήσουμε να εμβολιάζουμε»

Ο Νομπελίστας αποκαλύπτει: «Απλά πρέπει να πληροφορηθείτε για τις παρενέργειες. Ωστόσο τα ΜΜΕ εξακολουθούν και οι κυβερνητικές αρχές διαγράφουν τα στοιχεία, αποδείξεις. Εάν συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με πλήρη δύναμη, θα υπάρχουν περισσότεροι ασθενείς». Επίσης τόνισε ότι με τις νέες πληροφορίες που διοχετεύουν ενσπείρουν τον φόβο και έτσι υποβαλλόμενοι στο φόβο οι πολίτες είναι έτοιμοι να δεχθούν οτιδήποτε.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο καθηγητής Montagnier ως βιολόγος και ιολόγος, λέει ότι αντιμετωπίζουμε μια βραδυφλεγή βόμβα: ο κίνδυνος είναι ότι τα «εμβόλια» του Covid μπορούν να προκαλέσουν τη νόσο Creutzfeldt-Jakob γρήγορα ή μακροπρόθεσμα. «Είναι μια πολύ σπάνια ασθένεια κανονικά, αλλά εδώ έχουμε ήδη οκτώ περιπτώσεις που αναφέρθηκαν από νευρολόγους. Όσο περισσότερο κάνετε την ένεση, τόσο περισσότερο αυξάνεται ο κίνδυνος, ο κίνδυνος υπάρχει. […] Και μπορεί κανείς να πεθάνει από μυοκαρδίτιδα πριν πεθάνει από ασθένειες πριόν.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications