Ο Α.Εξαδάκτυλος θέλει να κάνει «αξιοθέατα» τις ΜΕΘ: Ξενάγηση κάθε Κυριακή πρωί για να δουν οι πολίτες τι τους περιμένει

«Αξιοθέατο» θέλει να κάνει ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος τις ΜΕΘ, αφού σε νέα του τηλεοπτική εμφάνιση πρότεινε ούτε λίγο ούτε πολύ να γίνεται στους πολίτες ξενάγηση στις εντατικές, όπως στα μουσεία, κάθε Κυριακή πρωί για να καταλάβουν την πραγματικότητα.

Ποιες ΜΕΘ; Αυτές της έκθεσης Λύτρα-Τσιόδρα; Γιατί γι αυτές δεν ήταν τόσο λαλίστατος. Σε κάθε περίπτωση η διχαστική φρασεολογία χωρίς να έχει τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των εμβολίων σε όλη την έκτασή τους το μόνο που δείχνουν είναι να γίνουν αρεστοί στην κυβέρνηση.

Μάλιστα, για να περιγράψει τη δραματική κατάσταση, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δυστυχώς για τους αντιεμβολιαστές δεν επιτρέπεται να τους κάνουμε ξενάγηση κάθε Κυριακή πρωί, όπως στα μουσεία, μέσα στις εντατικές μήπως και καταλάβουν ποια είναι η πραγματικότητα γιατί ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν εδώ και 1,5-2 χρόνια» και πρόσθεσε ότι εκτός αφελείς υπάρχουν κι εκείνοι που κάνουν πολιτικές καριέρες εκμεταλλευόμενοι τους αφελείς.

Από την πλευρά του ο καθηγητής Παθολογίας στο πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος τόνισε:

«Ο εμβολιασμός είναι η αιχμή του δόρατος για να αντιμετωπίσουμε τη μετάλλαξη Όμικρον. Και τη Δέλτα φυσικά, γιατί η Δέλτα είναι παρούσα και μας βασανίζει αυτή τη στιγμή και πιέζει το σύστημα υγείας. Αλλά δυστυχώς η ανησυχία μας πολλαπλασιάζεται, επειδή εμφανίζεται ένα στέλεχος που ξέρουμε ότι είναι πάρα πολύ μεταδοτικό και πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ καλά για την έλευσή του. Όλους μας φοβίζει η Όμικρον και στην Επιτροπή το συζητάμε, γιατί είναι ιδιαίτερα μεταδοτική κι έχει μικρό κύκλο πολλαπλασιασμού ο ιός, δηλαδή μέσα σε 2-3 μέρες μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Επομένως, αυτή τη στιγμή υπάρχει κίνδυνος μεγάλης διασποράς της συγκεκριμένης νόσου»...

ΥΓ: Στην αναζητηση σχετικής φωτο Satanist hospital η πιο σχέτικη ειναι αυτή καθώς το ίδιο σύμβολο (τα κερατά του σατανά και καλα) έκανε και ο διαχειριστής του Ελλάνικος Βόθρος με 50.000 άναρχο-συμμορίτες θαυμαστές μέσα σε αυτούς ηταν και συμμορίτες από τα νοσοκομεία αφου ένα άναρχο-troll είχε στο προφίλ του ότι έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης προ ετών, ένα άλλο άναρχο-troll στην "ανεξάρτητη" σελίδα τους "Ελληνικά Hoaxes" που το έπαιζε και γιατρός στο προφίλ του με σχετικές φώτο συνεχεία σχολίαζε τα γνωστά φασίστες ναζι θεωρίες συνωμοσίας ψεκια ότι ώρα και να ηταν πότε ακριβώς ηταν γιατρός αυτο το κομμουνιστικο μόρφωμα? αφου συνεχεια στο ίντερνετ ηταν και το έπαιζε άσχετος σχολιαστής .... Όποτε μην λένε οι ελληνόφωνοι για fake news και πολύ σχετική φώτο ειναι πολυ αντιπροσωπευτική εφόσον έχουν μπει και στα νοσοκομεία άναρχο-συμμορίτες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications