Στο Μεξικό για διακοπές ο Σ.Παναγιωτόπουλος από την «στεναχώρια» του και τον «χαμό»

Την ώρα που η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις και τις συνεχείς καταγγελίες σχετικά με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πρώην στενό συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα», εκείνος ετοίμασε ταξίδι αναψυχής στο κοντινό... Μεξικό με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί να πάει στην Αλόννησο για τις γιορτές, και μάλιστα είχαν βγάλει και εισιτήρια, εκείνος εθεάθη με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μεξικό, άκρως ευδιάθετος.

Τα στόματα πίσω στην Ελλάδα ανοίγουν και εκτός από την εμμονή να βιντεοσκοπεί ο ίδιος τους ζητούσε ακραίες φαντασιώσεις ενώ ανέβαζε σε ιστοσελίδες τις συνευρέσεις τους.

Τα βίντεο με προσωπικές στιγμές γυναικών που έχει διαρρεύσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στο διαδίκτυο, παραμένουν εκεί, ενώ τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.Την ίδια ώρα, ερευνάται αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου για την δημοσίευση των ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο θείος του έρχεται να τον «υπερασπιστεί» επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε όσους τώρα τον κατακρίνουν, αλλά παρακολουθούσαν τα βίντεο στο κανάλι του.

Συγκεκριμένα, ο θείος του πρώην συμπαρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» ξέσπασε σε πρωινή εκπομπή χαρακτηρίζοντας «Φαρισαίους» αυτούς που παρακολουθούσαν το κανάλι του και τώρα είναι έτοιμοι να του χιμήξουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications