Βουλευτής δεν εμπιστεύεται το Πεντάγωνο και το κατηγορεί   ότι θέλει να ελέγξει το ζήτημα των UFO

Ο βουλευτής Tim Burchett δεν είναι ευχαριστημένος με το Πεντάγωνο που εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία (AOIMSG) για να διευθύνει την έρευνα για τα UFO, επειδή ο ίδιος, όπως και άλλοι, το βλέπουν ως πιο μυστικό… και με λιγότερη διαφάνεια.

Ο βουλευτής εξέφρασε τη γνώμη του για το θέμα χθες στο Καπιτώλιο , εκφράζοντας την απόλυτη διαφωνία του με το μέτρο - σε αυτό που πολλοί θεωρούν αντεπίθεση από τις υπηρεσίες πληροφοριών πριν από την πρόσφατη πρόταση τροπολογίας για τον εκδημοκρατισμό του θέματος των UFO -.

Στα μάτια του Tim Burchett, «το Πεντάγωνο θα συνεχίσει να ζητά περισσότερη χρηματοδότηση (από το Κογκρέσο) χωρίς να εγκαταλείψει αυτά που γνωρίζει», και το μέλος της Βουλής πιστεύει ότι το να ακολουθήσει κανείς αυτόν τον δρόμο είναι ανόητο.

Αυτό εξέφρασαν λίγο πολύ αρκετοί ερευνητές την περασμένη εβδομάδα . Για παράδειγμα, ο ειδικός στα UFO, Jeremy Corbell, είπε ότι είναι μια σκιώδης επιχείρηση που προσπαθεί να παρουσιάσει το Υπουργείο Άμυνας ως θεσμό που αντιμετωπίζει το θέμα στα σοβαρά, όταν ισχύει ακριβώς το αντίθετο.

Τώρα για το γιατί το Υπουργείο Άμυνας προτιμά να το σκουπίσει το θέμα κάτω από το χαλί, ο Burchett έχει μια θεωρία. Όλα έχουν να κάνουν με τις ιδιοτροπίες του «στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των κοινωνικών θεσμών που πιθανότατα θα κατέρρεαν αν γνωρίζαμε την αλήθεια για το τι υπάρχει εκεί έξω».

«Η έκθεση UFO του περασμένου καλοκαιριού εγείρει περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις και μύριζε μια κυβερνητική συγκάλυψη. Το νέο γραφείο του Πενταγώνου για τη συλλογή πληροφοριών για τα UFO δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτό το μοτίβο μυστικότητας. Πρέπει να είστε διαφανείς σχετικά με τα ευρήματά . Η χώρα μας μπορεί να χειριστεί την αλήθεια», έγραψε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications