Μαζάνης: «Βλέπουμε παιδιά να φεύγουν με ενθουσιασμό επειδή εμβολιάστηκαν, θέλουν να απαλλαγούν από τα τεστ» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο παιδίατρος, Σπύρος Μαζάνης, που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες την επικαιρότητα λόγω των ακραίων του θέσεων για τους εμβολιασμούς των παιδιών, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ του Mega.

Περηφανεύτηκε μάλιστα για τον τρόπο που κυλά η εμβολιαστική διαδικασία στα παιδιά κάτω των 12 ετών, υποστηρίζοντας το εξής προκλητικό ότι τα παιδιά πηγαίνουν και φεύγουν με ενθουσιασμό από τα εμβολιαστικά κέντρα:

«Όλοι γονείς…Πάρα πολλοί γονείς θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Και τα ίδια τα παιδιά! Όσα παιδιά εμβολιάσαμε από 12 ετών και πάνω πρώτη φορά βλέπουμε στα ιατρεία μας να φεύγουν ενθουσιασμένα που εμβολιάστηκαν».

«Τα παιδιά μας έβαλαν τα γυαλιά», πετάχτηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής.

«Τα παιδιά θέλουν να απαλλαγούν από τα τεστ, γιατί κάνουν πολλά τεστ. Τα παιδιά βρίσκονται στην ηλικία που κάνουν άλλα εμβόλια και ξέρουν την αναγκαιότητα και τη χρησιμότητα των εμβολίων», συνέχισε λίγο αργότερα ο κ. Μαζάνης.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος στην αρχή του αποσπάσματος μιλά για τις παρενέργειες των εμβολίων στα παιδιά, καθησυχάζοντας τους γονείς:

«Οι παρενέργειες είναι 20 φορές μικρότερες από αυτές που εμφανίζονται σε παιδιά από 12 ετών και άνω και στους ενήλικες».

Post A Comment:

1 comment

aikείπε...

Και που να δεις χαρα,οταν παιρνουν σοκολατες απο πορνομεσηλικες παιδοφιλους.Και που να δεις χαρα εμεις οταν σε δουμε κρεμασμενο με τη γλωσσα εξω και τ'αντερα χυμενα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications