Παναγιωτόπουλος: Δημοσιοποίησαν τον τίτλο του βίντεο - To ξέσπασμα της γυναίκας «Δεν μπαίνει κανείς στη θέση μου;»

Τα «χτυπήματα» δεν σταματούν για την γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών με ερωτικό περιεχόμενο από τις προσωπικές τους στιγμές, στο διαδίκτυο, καθώς τα βίντεο αναδημοσιεύονται.

Φανερά ταραγμένη, η νεαρή γυναίκα αναφέρει ότι δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία από τη μήνυση που έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην συντρόφου της, γεγονός που έχει συμβάλλει στο να υπάρχουν περισσότερες κοινοποιήσεις του πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρει η ίδια, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα αναρωτιέται γιατί: «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης και του τίτλου του βίντεο δεν ξέρω τι να κάνω. Πως μπορούν να μου το κάνουν αυτό; Δεν καταλαβαίνουν;» δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Δεν μπαίνει κανείς στη θέση μου; Έγινε αυτό που φοβόμουν από την αρχή. Διασυρμός. Πραγματικά δεν ξέρω που βρήκαν το χαρτί από τη δικογραφία και το διαρρέουν και προσπαθούν να με ταυτοποιήσουν. Έβγαλαν τον τίτλο του βίντεο και το προφίλ που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Δεν είμαι εγώ στα βίντεο που μπορεί να κυκλοφορούν σε άλλα κανάλια από άλλους χρήστες» δήλωσε η νεαρή γυναίκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications