Κυβέρνηση: Παραβιάζει το ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Η κυβέρνηση μπορεί να προσπαθεί να μας πείσει ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός γίνεται για το «καλό μας», παρόλα αυτά παραβιάζει βάναυσα το Ψήφισμα 2361 του 2021 της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπερψηφίστηκε και από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας!

Μιλάμε για τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας και όχι τους Ευρωβουλευτές.

Το συγκεκριμένο ψήφισμα αναφέρει:

«Ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός και κανείς δεν πρέπει να πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί εάν δεν το επιθυμεί» – παρ. 7.3.2

«Κανείς δεν πρέπει να υφίσταται διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή επειδή δεν θέλει να εμβολιαστεί» – παρ. 7.3.3

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός συνιστούν υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το ψήφισμα το οποίο εγκρίθηκε από τους κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι σήμερα καλούνται να παραβούν ακόμα και την προ ολίγων μηνών ψήφο τους.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Παραθέτω τα δύο άρθρα της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ -ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ
1.Παν πρόσωπο δικαιούται εις τον σεβασμόν της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής του, της κατοικίας του και της αλληλογραφίας του.
2. Δεν επιτρέπεται να υπάρξει επέμβασης της δημοσίας αρχής εν τη ασκήσει του δικαιώματος τούτου , εκτός εάν η επέμβασης αύτη προβλέπεται υπό του νόμου και αποτελεί μέτρον το οποίον εις μίαν δημοκρατικήν κοινωνίαν , είναι αναγκαίον διά την εθνικήν ασφάλειαν , την δημόσιαν ασφάλειαν , την οικονομικήν ευημερίαν της χώρας , την προάσπισην της τάξεως και την πρόληψιν ποινικών παραβάσεων , την προστασίαν της υγείας, ή της ηθικής , ή την προστασίαν των δικαιωμάτων και ελευθεριών άλλων.
Η Σύμβαση αυτή υπερτερεί του ψηφίσματος 2361 του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και σε αυτήν στηρίχθηκε η Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που απέρριψε προσφυγές για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications