Διχάστηκαν μέχρι και οι εμβολιαστές: «Αυτό είναι δικτατορία - Είμαστε πειραματόζωα;»

Χαμός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», όταν ο Βαγγέλης Περρής ξεκίνησε να σχολιάζει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για υποχρεωτικό εμβολιασμό για τα άτομα άνω των 60 ετών.

Ο Β.Περρής εξέφρασε τη διαφωνία του με το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, κάτι που οδήγησε στην αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: "Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς"», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Αδυνατώντας, δε, να κρύψει τον εκνευρισμό του, συνέχισε σε έντονο ύφος: «Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε πως «θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν», με τον παρουσιαστή ωστόσο να γίνεται ξανά έξαλλος σχολιάζοντας: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τη μπάλα, καθώς μέχρι και παρουσιαστές πρωινών εκπομπών που εδώ και καιρό στηρίζουν απόλυτα το αφήγημα της κυβέρνησης και κάνουν επίθεση στους ανεμβολίαστους δυσκολεύονται να δεχθούν τα αδιανόητα μέτρα που ανακοίνωσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications