Κραυγή αγωνίας από τον Χ.Μενιδιάτη: «Αν κλείσουν τα νυχτερινά κέντρα την Πρωτοχρονιά έχουμε μηδενίσει»

Στα «κάγκελα» οι επιχειρηματίες της εστίασης που περίμεναν πως και πως τις μέρες των εορτών για να βγάλουν τα «σπασμένα» που κλήθηκαν να πληρώσουν από τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στην εστίαση πριν την Πρωτοχρονιά, με τα μέτρα να έχουν άμεση ισχύ ακόμα και από την Πέμπτη.

Όπως αναφέρουν, τα λουκέτα θα φέρουν χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων.

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι συνεδριάζει η επιτροπή των ειδικών, η οποία πιθανότατα θα εισηγηθεί τα μέτρα αναχαίτισης της πανδημίας να εφαρμοστούν νωρίτερα από την 3η Ιανουαρίου. Τα μέτρα θα αφορούν τους χώρους όπου παρατηρείται υπερμετάδοση, δηλαδή την εστίαση, τη διασκέδαση και τα γήπεδα.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για την καταστροφή που έρχεται:

«Για άλλη μία χρονιά σχεδόν καταστροφή. Στην καλύτερη περίοδο της χρονιάς, την Πρωτοχρονιά, που τα μαγαζιά περιμένουν να κάνουν τζίρους, να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, και οι εργαζόμενοι…

Δεν μιλάω για τους συναδέλφους μου, μιλάμε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη το μεροκάματο. Η διασκέδαση έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο. Εμείς δυστυχώς έχουμε μηδενίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications