Μια γυναίκα χαστούκισε και έφτυσε έναν επιβάτη σε πτήση επειδή δεν φορούσε μάσκα (Βίντεο)

Ένταση σημειώθηκε λίγες στιγμές μετά απογείωση της πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Delta, που πετούσε από την Τάμπα της Φλόριντα προς την πόλη της Ατλάντα της Τζόρτζια.

Όλα συνέβησαν όταν μια γυναίκα επιβάτης έχασε τον έλεγχο και χαστούκισε και έφτυσε επιβάτη ενώ ειχαν έναν διάλογο σε τόνο προσβολών. Οι εικόνες έγιναν viral σχεδόν αμέσως.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η επιβάτης PATRICIA CORNWALL επέβαινε στην πτήση 2790 ξεκίνησε μια έντονη συνομιλία με έναν άλλο από τους επιβαίνοντες, έναν άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας. Η αιτία ήταν ότι δεν φορούσε τη μάσκα του ενώ έτρωγε. Η πλάκα είναι ότι δεν είχε ούτε εκείνη μάσκα ενώ απαιτούσε από τον άλλον να φορέσει.

Στην καταγραφή που μεταδόθηκε αρχικά απο τον λογαριασμό ATL Uncensored, η Patricia φαίνεται κανει επίθεση στον επιβάτη που καθόταν επειδή δεν φορούσε μάσκα ενώ έτρωγε . Η ένταση στη συνέχεια κλιμακώθηκε σε βαθμό που χαστούκισε τον ηλικιωμένο άνδρα και τον έφτυσε.

Προφανώς αυτό αγρίμι του Γιαχβέ θα μπορούσε να είχε χτυπήσει περισσότερο τον επιβάτη αν δεν ήταν το πλήρωμα πτήσης να την μαζέψει. «Βάλε τη μάσκα!», φώναξε ανάμεσα σε βρισιές στον άλλο επιβάτη, ο οποίος της είπε κι αυτός στον ίδιο τόνο. Κάτσε κάτω ! είπε ο άντρας. «Βάλε τη μάσκα!» ούρλιαζε ως απάντηση, με λόγια που δεν ακούγονται. Στη συνέχεια, χτύπησε τον επιβάτη και φώναξε: «Θα πας φυλακή!». Τότε επενέβησαν οι υπάλληλοι της Delta εκείνη ούρλιαζε και έλεγε ύβρεις

Στην καταγραφή ακούγεται επίσης ένας τρίτος να λέει ότι «τρελάθηκε στο αεροπλάνο, χτύπησε αυτόν τον άντρα στο πρόσωπο, τον έφτυσε, και έριξε ζεστό νερό στο πόδι».

Στη συνέχεια η πτήση προσγειώθηκε στην Ατλάντα όπου η τοπική αστυνομία την περίμενε ήδη έξω από το αεροπλάνο.

Η αστυνομία της Ατλάντα, σε ανακοίνωσή της, ανέφερε ότι η Patricia συνελήφθη από πράκτορες του FBI, κατηγορούμενη ότι προκάλεσε «αναταραχή» στον αέρα και προκάλεσε «τραυματισμό σε συνταξιδιώτες και υπαλλήλους της Delta».Ένας σχολίασε: Τι δεν καταλαβαίνω? Είναι νόμιμο να βγάζετε τη μάσκα για να φάτε ή να πιείτε !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications