Μέγα σκάνδαλο στην Γερμανία: Κατέγραφαν ως ασθενή Covid οποιοvδήποτε έμπαινε στο νοσοκομείο!

Tεράστιο πρόβλημα αξιοπιστίας γύρω από το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού, πλέον αναδύεται μετά τις αποκαλύψεις για τις περίεργες καταγραφές ασθενών στην Γερμανία που οδηγούσαν σα λανθασμένα συμπεράσματα και αλλοιωμένα στοιχεία που με την σειρά τους έκαναν τους πολίτες να τρομοκρατηθούν και έτσι να δέχονται υπάκουα τα μαζικά και οριζόντια μέτρα που των κυβερνήσεων.

Το σκάνδαλο με τις; αλλοιωμένες καταγραφές ασθενών αποκάλυψε αναλυτής της Bild, Filipp Piatov. Όσα αποκαλύπτει ο Γερμανός αναλυτής θυμίζουν εκείνο που είχε πει ο Σωτήρης Τσιόδρας πως στην Ελλάδα, όσοι πεθαίνουν από ή με COVID, τους καταγράφουν ως θύματα COVID, ανεξαρτήτως αν ο θάνατός τους οφειλόταν σε άλλη αιτία.

Ανέφερε μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής της BILD:

«Αυτοί οι αριθμοί νοσηλειών -άνθρωποι, οι οποίοι μπήκαν στο νοσοκομείο με ή λόγω κορωνοϊού- ΑΛΛΟΙΩΘΗΚΑΝ. Τόσο ωμά πρέπει να το πούμε δυστυχώς!

Κανονικά έπρεπε να καταμετρηθούν μόνο ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο με COVID! Γεγονός είναι όμως πως πολλά γερμανικά κρατίδια καταμέτρησαν στους ασθενείς με COVID, άτομα, τα οποία βρίσκονταν στο νοσοκομεία λόγω μίας άλλης ασθένειας, αλλά, όλως τυχαίως, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Το πρόβλημα είναι πως, με βάση αυτούς τους (αλλοιωμένους) αριθμούς, πάρθηκαν μέτρα.

Αυτό σημαίνει πως ειπώθηκε στους ανθρώπους πως οι αριθμοί ανεβαίνουν στα νοσοκομεία εξαιτίας του COVID και για αυτό πρέπει να σκληρύνουμε τα μέτρα και οι πολίτες υπάκουσαν. Και τώρα μαθαίνουμε πως μετρούσαν ως COVID οτιδήποτε και πως οι αριθμοί παρουσιάζονταν τεχνηέντως ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ. Οι αριθμοί παρουσιάστηκαν αυξημένοι και για αυτό τα μέτρα έγιναν ακόμα πιο σκληρά».

Μετά και από αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια από την έρευνα είναι βέβαιο ότι θα πρέπει πολιτικοί και «ειδικοί» να απαντήσουν στα αμείλικτα ερωτήματα των πολιτών. Χρησιμοποιήθηκε ο κορωνοϊός ως εργαλείο κοινωνικού και οικονομικού μετασχηματισμού; Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού επικρατείας Άκη Σκέρτσου στην Ελλάδα καταγράφουμε ως θύματα κορωνοϊού οποιονδήποτε πεθάνει ως και 4 μήνες μετά απο θετικό διαγνωστικό τέστ.

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν ειναι μόνο τα νούμερα των νοσηλειών αλλοιωμένα αλλά και αυτά των θανάτων...

ΥΓ: Βουλευτής στην Ολλανδική Βουλή ρωτάει τον Νεοταξιτη Πρωθυπουργό Ρουτε
Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για το βιβλίο του Klaus Schwab The Great reset,το οποίο εκτός των άλλων ζητάει δήμευση περιούσιων και ακίνητων?
Ρουτε:Δεν εχω ασχοληθεί με αυτο το βιβλίο,δεν το ξέρω,εξ άλλου δεν ασχολούμαι με θεωρίες συνωμοσίας (!!).
Μα εχω εδω επιστολή με την οποία ευχαριστείτε τον συγγραφέα και λέτε οτι το βιβλίο του ειναι μια ελπιδοφόρα προσπάθεια για το μέλλον. Ρουτε:Ηταν μια κίνηση ευγενείας,δεν μπορώ να διαβάζω ολα τα βιβλία που μου στέλνουν
Δηλαδή,εκτός οτι είπατε ψέματα σε έμενα στην αρχική μου ερωτηση είπατε ψέματα και στον Claus Schwab όταν του αναφέρατε οτι το βιβλίο του ειναι μια ελπίδα για το μέλλον?
Ποιος βουλευτής και ποιου κόμματος στην Ελληνική βουλή ρώτησε τον Κουλη για ποιο λόγο είχε το ίδιο βιβλίο επάνω στο γραφείο του και φωτογραφήθηκε με αυτο? η μηπως και αυτος δεν ασχολείται με δήθεν θεωρίες και οχι συνωμοσίες?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications