Ισπανία :Επικίνδυνος Μαροκινός εγκληματίας  έβαλε φωτιά σε μια άστεγη γυναίκα ... αλλά κανείς δεν μιλάει για ρατσισμό!

Αν το θύμα ηταν Ιρακινός και ο θύτης ηταν Ισπανός αμέσως θα μιλούσαν για «μίσος» και ξενοφοβία. Αλλά αν ένας Μαροκινός βάλει φωτιά σε μια άστεγη Ισπανή, όπως συνέβη , σε αυτήν την περίπτωση δεν θα γίνει λόγος για «ρατσισμό», ούτε θα τολμήσει κανείς να πει ότι οι Μαροκινοί «μισούν» τους Ισπανούς. Δεν υπήρχε «μίσος» ή «ρατσισμός» το ίδιο κανουν οι συμμορίτες σε όλη την Ευρώπημ επισης έχουν θανάσιμο φυλετικό μίσος στο λευκό γένος που δεν ανήκουν οι ίδιοι .

Τώρα φανταστείτε τον κοινωνικό συναγερμό που θα προκαλούσε αν ένας Ισπανός έβαζε φωτιά σε έναν άπορο Μαροκινό και το τσουνάμι διαδηλώσεων από ιουδαϊκές αντιρατσιστικές οργανώσεις και ΜΚΟ.. Αλλά σε αυτή την περίπτωση το θύμα, ηταν Ισπανή, και για αυτό δεν το εβαλαν καν σαν είδηση τα περισσότερα αριστερό-κομμουνιστικα μέσα ενημέρωσης οχι μονο της Ισπανίας αλλα παγκόσμια . Και φυσικά, ούτε μια αναφορά στον ρατσιστικό χαρακτήρα του εγκλήματος.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου, όταν η Πολιτική Φρουρά έμαθε ότι ένα άτομο έβαλε φωτιά σε μια γυναίκα σε ένα κτίριο στο Alguazas.

Η γυναίκα, που ως γνωστόν διανυκτέρευε τακτικά στην πύλη του προαναφερθέντος κτιρίου, βρισκόταν ξαπλωμένη στον υπνόσακο της, όταν ο Μαροκινος φέρεται να έβαλε φωτιά με αναπτήρα και τράπηκε σε φυγή από το σημείο. Η γυναίκα κατάφερε να γλυτώσει, αν και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου εισήχθη με εγκαύματα στην κοιλιά, τα πόδια και τα χέρια της.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισε ερευνά για την ταυτοποιήση του ύποπτου, και τελικα ήταν ενας άνδρας μαροκινής καταγωγής με μακρά ιστορία εγκλημάτων. Μετά από δύο εβδομάδες έρευνας, η Πολιτοφυλακή τον εντόπισε με σημαντική αλλαγή στη φυσική του εμφάνιση. Προφανώς με πρόθεση να αποφύγει την ταυτοποίηση, είχε αφήσει γένια και είχε ξυρίσει μέρος των μαλλιών του.Η έρευνα κατέληξε στη σύλληψη του 35χρονου άνδρα, υπήκοο Μαρόκου και με ποινικό μητρώο και φερόμενου ως δράστη σε εγκλήματα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications