Τζανάκης:Τα Χριστούγεννα θα φτάσουμε τους 20.000 θανάτους - Να γιατί η δημοκρατία ειναι το αγαπημένο τους πολίτευμα

Με την δημοκρατία τους μπορουν να βγαίνουν τα πιόνια τους και λενε οτι θελουν χωρις επιπτώσεις και φυσικά να κανουν μονημα διασπορά ψευδών ειδήσεων,αλλα οπως καθε μοχθηρός κατηγορεί τους εχθρούς του για αυτα που κανει ο ίδιος.Με την δημοκρατία τους βγαίνουν τα πιόνια τους και λενε οτι θελουν ώστε τα οι κατώτεροι μετα που ειναι πολύ περισσότεροι απο αυτούς να παρασύρουν άλλους στο επίπεδο τους κάνοντας δεδομένα οτι τους λένε και γίνεται ένας φαύλος κύκλος , αν κάνετε μια βόλτα στους δρόμους μπορείτε να δείτε ταμπέλες που απευθύνονται σε διανοητικά ανάπηρους και βάρβαρους του τύπου υπέρ λαθρο δήθεν υπέρ των γυναικών κτλ με κατι εντελώς γελοία συνθήματα σαν μιλάνε σε 5 χρόνων (ειναι αστείο αυτοι που προωθούν την π΅@ρνια και τους μοχθηρούς παντού γιατι χωρις αυτούς δεν μπορουν να κάνουν τίποτα να εμφανίζονται ως υπερασπιστές των γυναικών ) αλλα με κατι τετοια μαζεύουν ολα τα ορκ της κοινωνίας και μοχθηρούς και τους υπηρετούν ως σκυλιά, έχουν κάνει κτηνώδες βάρβαρους ακομα και εισαγγελείς και δήθεν γιατρούς ...

Με λίγα λογία μεσώ της δημοκρατίας βγάζουν τα ορκ τους που στην συνεχεία αυτα μολύνουν τους πάντες ειδικά όταν μεγαλη μερίδα του πληθυσμού ειναι και ιδιοι κατώτερης νοημοσύνης και ειναι μοχθηροί και οι ιδιοι και εκτος ότι συντηρούν τους συμμορίτες στην εξουσία ρίχνουν τους πάντες στο επίπεδο τους , και κάπως έτσι 5.000? - 10.000? δεν ειναι πάρα πάνω κανουν κουμάντο παντού άντε να ειναι 50.000 μαζί με τα goim τους , σε 9- 10 εκατομμύρια:

«Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορεί και τρεις, εκτιμώ ότι θα συνεχίσουμε με αυτό τον αριθμό νεκρών. Ελπίζω να μη δούμε πολλές φορές να ξεπερνάμε τους 100. Οι μέσοι όροι είναι γύρω στο 75-80 που σημαίνει ότι μέχρι τα Χριοστούγεννα να φτάσουμε, ίσως και να υπερβούμε, τους 20.000 νεκρούς», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όσο μικρότερη είναι η εμβολιαστική κάλυψη, ειδικά στους πολίτες άνω των 60 ετών, τόσο μεγαλύτερη είναι και η νοσηρότητα.

Παρουσίασε δε και στοιχεία ανά περιοχή σημειώνοντας ότι η Κεντρική Μακεδονία, που έχει ποσοστό εμβολιασμών 66% στους άνω των 60, στις 20 Νοεμβρίου κατέγραφε 1.800 νεκρούς ανά εκατομμύριο κατοίκων σε σχέση με τους 600 που έχει η Κρήτη. Και Αθήνα έχει χαμηλό αριθμό θανάτων, λόγω της μεγάλης εμβολιαστικής κάλυψης στις πιο μεγάλες ηλικίες.

Σε ό,τι αφορά στη νέα μετάλλαξη Όμικρον, ο καθηγητής Πνευμονολογίας, υπογράμμισε ότι είναι μια εξέλιξη που πρέπει να ανησυχεί τους ειδικούς και τους οργανισμούς υγείας χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητο τον πανικό που έχει προκύψει στον απλό κόσμο, στις αγορές και στις οικονομίες των χωρών.

«Δεν ξέρουμε ακόμα τι κρύβει, αλλά πρέπει να απασχολεί τις υγειονομικές αρχές και τις κυβερνήσεις που πρέπει να πάρουν μέτρα κυρίως στα αεροδρόμια ώστε να εξετάζεται ο καθένας που μπαίνει από αυτές τις χώρες έτσι ώστε αν όντως αυτή η μετάλλαξη είναι ιδιαίτερη. Δεν γνωρίζουμε αν είναι πιο νοσογόνος και πιο θανατηφόρα και αν καλύπτεται με τα εμβόλια. Μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα, μπορεί να είναι πιο ήπια. Ο κόσμος πρέπει να ασχολείται με το στέλεχος Δέλτα που αλωνίζει στην Ελλάδα», τόνισε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications