«Που να βρω τα 80 ευρώ για τα rapid test; Τα εμβόλια όμως είναι τζάμπα» – ΒΙΝΤΕΟ

Και ειρωνείες και ψέματα, καθότι τα εμβόλια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τζάμπα,αλλά τα έχει πληρώσει το ιουδαικο-"ελληνικό" κράτος και συνεπώς οι φορολογούμενοι.

Για δες κάτι πράγματα, τα εμβόλια ειναι τσάμπα λοιπόν για να τα κάνουν όλοι, αλλά τα αναξιόπιστα τεστ δεν ειναι τσάμπα ακριβώς για λογούς εκδίκησης .

Αυτές οι τακτικές ειναι γνωστό σε ποιους ανήκουν, ειναι οι ίδιοι που βαζουν τα ορκ τους να συκοφαντούν ενοχλητικούς, επίσης να κάνουν πολεμο σε πραγματικά ανεξάρτητες πήγες και οχι δικούς δούρειους ίππους μεσώ facebook google, συκοφαντούν και εξαφανίζουν ότι αλήθεια κυκλοφορεί εδω και 5 χρόνια απο το ίντερνετ δηλαδή πολύ πριν την πανούκλα τους , άπλα τώρα με την πανούκλα τους το απογείωσαν .

Αυτά τώρα , αφήστε τι έχουν κάνει ιστορικά και στα σχολικά βιβλία γράφουν τα ακριβώς αντίθετα, πως ειναι δυνατόν ένας νοήμων άνθρωπος να εμπιστεύεται αυτούς που έφτιαξαν και "ειδικές σελίδες" παγκόσμια για να βγάζουν fake news ότι ενοχλεί στο ίντερνετ μεσώ των άναρχο-goim τους? και λενε και μαλιστα ψευδώς πως ειναι δήθεν ανεξάρτητοι οργανισμοί ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications