Λοχίας έφτυσε υπάλληλο τραπέζης όταν του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού - Συνελήφθη και θα περάσει Στρατοδικείο

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη ενός Λοχία σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης, καθώς έφτυσε μία υπάλληλο, όταν του ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

O 40χρονος αφού αρνήθηκε να δείξει τα απαραίτητα έγγραφα προσπάθησε να φύγει από την έξοδο κινδύνου κι έγινε έξαλλος όταν τον προειδοποίησαν ότι υπάρχει συναγερμός στη συγκεκριμένη πόρτα.

«Δεν μπορείς να μου μιλάς» φέρεται να είπε και στη συνέχεια σήκωσε το χέρι του απειλητικά στην υπάλληλο της τράπεζας. Τότε, άλλοι πελάτες, βλέποντας τη συμπεριφορά του, παρενέβησαν. Ο 40χρονος κατέβασε τη μάσκα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια πελατών έφτυσε την τραπεζική υπάλληλο στο λαιμό και στην μπλούζα της. Αμέσως μετά το έβαλε στα πόδια και άρχισε να τρέχει, ενώ η κοπέλα πανικοβλήθηκε.

Πελάτες στην τράπεζα που είδαν τι συνέβη βγήκαν αμέσως έξω. Τέσσερις άνδρες τον κυνήγησαν και τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 100 μέτρων από την τράπεζα. Η κοπέλα, την οποία έφτυσε στο λαιμό, εκλιπαρούσε να της πει εάν είναι άρρωστος με κορονοϊό.

Ισχυρίστηκε ότι είναι ψυχικά ασταθής
Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε αποκαλύφθηκε ότι ο 40χρονος υπηρετεί στον στρατό ως Λοχίας. «Είστε σίγουρη ότι θέλετε να κάνετε μήνυση» την ρώτησαν ξανά και ξανά, κάμποσες φορές την υπάλληλο της τράπεζας οι αστυνομικοί στο τμήμα. Ο ίδιος φέρεται ότι ισχυρίστηκε ότι είναι ψυχικά ασταθής.

Τελικά, η μήνυση έγινε, όπως μήνυση υποβάλλει και η τράπεζα ως πολιτική αγωγή. Ο 40χρονος συνελήφθη και κρατείται μέχρι ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας να ορίσει δικάσιμο για το Στρατοδικείο.

Στο μεταξύ, αργότερα στην τράπεζα, οι αστυνομικοί βρήκαν στα πράγματά του, που τα άφησε πάνω στον πανικό του τρέχοντας, ότι διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού, παρότι αρνήθηκε να το επιδείξει. Άγνωστο γιατί επέδειξε χωρίς αφορμή αυτή τη συμπεριφορά αναστατώνοντας πελάτες και υπαλλήλους στο κεντρικό κατάστημα της τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications