Όποιος  ψεκασμένος θελει να νιώσει παιδί ή  εντελώς ηλίθιος ας διαβάσει αυτό

Τα πιο πρόσφατα δεδομένα σχετικά με το εμβόλιο για τον COVID-19 μόλις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και αποδεικνύουν ότι οι ανεπιθύμητες παρενέργειες και οι θάνατοι αυξάνονται διαρκώς.

Η επίσημη βάση δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον ιστότοπο ύποπτων αντιδράσεων σε φάρμακα αποκάλυψε ότι έως τις 13 Νοεμβρίου, υπήρχαν 30.551 θάνατοι και 1.163.356 ανεπιθύμητες παρενέργειες από τα εμβόλια BioNTech/Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson και AstraZeneca.

---

Όχι δεν ειναι αυτό που νομίζεις fake news γιατί:

Το δημοσίευμα έχει ως πηγή ανάρτηση στο Twitter και άρθρο του ιστότοπου redvoicemedia, από τις 20 Νοεμβρίου 2021. Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος ιστότοπος δημοσιεύει συχνά ψευδείς, παραπλανητικές, και ψευδοεπιστημονικές ειδήσεις (Αλίμονό μονο οι δίκες μας λενε την αλήθεια ) . Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται άρθρα τα οποία, όπως το υπό εξέταση δημοσίευμα, παρεμηνεύουν ή διαστρευλώνουν επίσημα στοιχεία κρατικών οργανισμών.Μπλα μπλα μπλα

Συμπέρασμα:
Τα εν λόγω δεδομένα προκύπτουν από αναφορές που έχουν κατατεθεί στην ευρωπαϊκή υπηρεσία φαρμακοεπαγρύπνησης EudraVigilance. Η υπηρεσία καθιστά σαφές πως οι αναφορές αυτές από μόνες τους δεν αποτελούν απόδειξη αιτιώδους σχέσης μεταξύ ενός εμβολίου και μιας συγκεκριμένης παρενέργειας. Για να εξακριβωθεί μια τέτοια σχέση κάθε αναφορά πρέπει να αξιολογείται ξεχωριστά από τις αρμόδιες αρχές.

Αντώνης Παπαθανασίου (νέο μιάσμα στα ellinikahoaxes):

Εδώ ελληνόφωνοι έβγαλαν fake ανεπιθύμητες παρενέργειες μετα τα εμβόλια απο το Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων "γιατί δεν ειναι από τα εμβόλια" οχι ! αφού για να αποδειχθεί αυτό πρέπει να εξεταστούν όλες μια μια , αλλα μονο στην υπόνοια που κάποιος θα σκεφτεί ότι έχουν σχέση τα εμβόλια ειναι fake, χωρίς ούτε μια αποδείξει οτι ΔΕΝ έχουν σχέση !

Ούτε μια περίπτωση έστω να βγάλουν μια fake ανακοίνωση απο τα νοσοκομεία τους για μια περίπτωση , απο τα κτήνη τους που έχουν στα νοσοκομεία ως γιατρούς να πουν ξέρετε οτι ο τάδε πέθανε απο αυτο και οχι απο τα εμβόλια μας ... Δηλαδή βγάζουν κάτι fake news χωρίς καμιά απόδειξη κάνοντας το μαύρο άσπρο λες και μιλάνε είτε σε παιδιά νηπιαγωγείου είτε σε ηλίθιους είτε σε ψεκασμένους είτε μιλανε στα αναρχο-goim τους, μονο για να το βγάλουν fake και να το εξαφανίσουν απο παντού, τώρα τα εξαφανίζουν εντελώς απο facebook δεν τα βγάζουν απλά fake news .

Συνειδητοποιούν κάποιοι ότι οι ιδιοι ελληνόφωνοι που ειναι πίσω από όλα αυτά με τα εμβόλια ότι με ίδιες τέτοιες ηλιθιότητες καταστρέυουν τα πάντα με την βοηθεια των μιασματων τους και οχι άπλα μια σελίδα με το να κανουν μείωση απήχησης, με το να βγάζουν fake με σημιτικές ασυναρτησίες λες και μιλάνε στα goim τους? ούτε στο νηπιαγωγείο ...

Και οι ψεκασμοί επίσης ηταν fake , δηλαδή κατι που μπορούσε να δει ο καθένας με τα ίδια του τα μάτια να αρνηθεί την πραγματικότητα και να πιστέψει αυτο που λένε οι σατανο-συμμορίτες, και αυτοι τωρα απευθύνονται σε δηθεν μορφωμένους με πτυχία και δηθεν πολιτισμένους και οχι σε δίποδα που νομιζουν οτι ειναι άνθρωποι επειδή μεγάλωσαν με ανθρώπους ενώ πνευματικά δεν εχουν καμια διάφορα απο τα ζώα, και το ερώτημα ειναι αν όλα αυτά τα κάνουν τωρα μονο με ντόπια goim , τι θα κανουν σε 10 -30 χρονια που θα εχουν αυγατίσει τα εισαγόμενα goim και θα εχει πέσει ακομα περισσότερο το πνευματικό επίπεδο των μαζών? επαληθεύουν και στην πράξη κάποιους ψυχολόγους πριν 100 χρόνια που τους έλεγαν ψυχοπαθείς, την παράνοια τους μπορεί να δει παντού ο καθένας στην περίπτωση που δεν εχει πέσει στο επίπεδο των χρήσιμων Goim τους ..Ίσως η μονή αλήθεια που έχουν πει μεταξύ τους παντα γιατι αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας για την μάζα άσχετα που οι ιδιοι πότε δεν τα έβγαλαν θεωρίες συνωμοσίας τα δικά τους :Talpioth s.225: O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, συνεπώς, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους.

Και που ειναι όλα αυτά τα goim θα πει κάποιος? παντού γύρο σας!!!! αν είσαι απο θνητές φυλές η Ευρωπαϊκού γένους έστω και εκφυλισμένος κάτσε σπίτι 5-6 μήνες χωρις να έχεις επαφή με κανέναν και όταν λέμε με κανέναν εννοούμε με κανέναν, ούτε με μηνύματα , φυσικά ούτε να διαβάζεις έγκυρες πήγες τους και να βλεπεις τηλεόραση, κοινός πλήρης αποκοπή απο το matrix τους τύπου μονάχοι του Θιβέτ , και μετα κανε απότομα οτι έκανες και πριν και θα αρχίσεις να βλεπεις παντού ανθρωπινά ζωα αρχή γενόμενης τους κομμουνιστες antifa , δηλαδή οτι πολλοι φαινομενικά ειναι άνθρωποι αλλα πνευματικά δεν εχουν καμια διαφορά από τα ζώα, για να το δεις αυτο προϋπόθεση ειναι να ανήκεις σε ευγενές γένος /πνεύμα, αν είσαι ο ίδιος goim δηλαδή απο ζωώδες φυλές που έφτιαξε ο λεγόμενος Γιαχβέ πριν 2000 χρόνια φυσικά και δεν θα δεις τους ομοίους σου αφου δεν θα έχουν καμιά διάφορα από σένα .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications