Όταν δεν είσαι απο φυλές του κακού : Κατερίνα Παπουτσάκη για εμβολιασμό: «Σε 2 χρονάκια θέλω να δω πως θα είμαστε»! (βίντεο)

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Παπουτσάκη και μιλώντας όπως πάντα με νηφάλιο και δομημένο λόγο στήριξε το δικαίωμα στην επιλογή του Άρη Σερβετάλη που αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος», επειδή αρνείται να παίζει μόνο για εμβολιασμένους.

Αυτό που όμως προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι αποκάλυψε και τον δικό της προσωπικό φόβο για τον εμβολιασμό λέγοντας χαρακτηριστικά «να δούμε πως θα είμαστε κα εμείς σε δύο χρονάκια από σήμερα».

Αυτό από μόνο του δείχνει πως αρκετοί εμβολιασμένοι δεν είναι καθόλου σίγουροι για το κατά πόσο τα εμβόλια είναι ασφαλή, αλλά η Κατερίνα Παπουτσάκη επειδή είναι δημόσιο πρόσωπο και έχει το θάρρος να εκφράσει αυτό που σκέφτεται, μπορεί και εξωτερικεύει αυτό που νιώθουν αρκετές χιλιάδες εμβολιασμένων.

«Αν ήταν κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει από πριν, τότε δεν νομίζω ότι πρέπει να λιθοβολήσουμε τον Άρη Σερβετάλη. Κάποιοι έχουν αυτό το πιστεύω, αυτή τη θέση.Για κάποιους ανθρώπους είναι και πολιτική θέση.

Είναι και υπαρξιακό ζήτημα. Δεν θα παρέμβω εγώ στο πώς αισθάνεται ένας άνθρωπος. Καταλαβαίνεις τι εφιάλτη θα ζούσε αν συνέχιζε; Δεν θα αισθανόταν προδότης των πιστεύω του; Άρα, λοιπόν, ας μη βιαζόμαστε να κρίνουμε».

Αμέσως μετά πρόσθεσε:
«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω εμβολιαστεί και θα κάνω αυτό που χρειάζεται. Μπορώ να καταλάβω και τους ανθρώπους που φοβούνται. Ο άλλος αν φοβάται τι θα του πεις, κάνε το; Κι αν ο άλλος πιστεύει σε όλες αυτές τις θεωρίες; Εγώ δεν μπορώ με έναν φασιστικό τρόπο (κομμουνιστικος ειναι ) να διαχωρίσω τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς, γιατί έχουν πάρει μία άλλη απόφαση».

Η ίδια παραδέχθηκε πως δεν πιστεύει ότι αν δεν εμβολιαζόταν θα κινδύνευε πραγματικά και εν συνεχεία αναφέρει πως έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca αν και φοβούμενη για τις μακροχρόνιες επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην υγεία της:«Το έκανα πρώτη-πρώτη και έκανα και το Astra το…”καλό”. Σε δύο χρονάκια θέλω να δω πως θα είμαστε», δεν μπορείς να πάρεις το μέρος του κακου και των συμμοριτών και να επιβάλεις και εσύ στους άλλους τα εμβόλια ? άρα έχεις στοιχειά του κάλου και είσαι φασιστο τότε για αυτούς, θα την ειχαν σφάξει το 40 αν δεν έπαιρνε το μέρος των συμμοριτών ... "Ούτε σπιθαμή γης για τους φασίστες " ο εισαγγελέας τα βλέπει αυτα? καθώς αυτο ειναι δημοσια υποκινήση μίσους σε φυλές που δεν ανήκουν στο κακό με βαση τους νομους τους ασχετα της ταμπελας που βαζουν καθε φορα φασιστες ναζι ψεκια κτλ, η μονή περίπτωση που μπορουν να πάρουν με το μέρος τέτοια άτομα ειναι με την εξαπάτηση και αυτό ακριβώς κάνουν ήδη από τα σχολεία :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications