Τριανταφυλλόπουλος: «Θ.Βασιλακόπουλε σήκωσες χέρι στην κόρη του καταστηματάρχη - Θα μάθει όλη η Ελλάδα τι έγινε»

Αποκαλύψεις για το περιστατικό στην ταβέρνα στην Καλαμπάκα, στην οποία ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση, προανήγγειλε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο δημοσιογράφος σε δύο αναρτήσεις του στο Twitter υποστηρίζει ότι ο Θ.Βασιλακόπουλος άπλωσε χέρι στην κόρη του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ενώ σημειώνει ότι ο καθηγητής Πνευμονολογίας έφαγες δωρεάν, καθώς του έκανε το τραπέζι η φαρμακευτική εταιρεία Glaxo.

«Γνωρίζει η βρετανική πολυεθνική Glaxo Smith Kline που σας πλήρωσε τα έξοδα κ. Βασιλακόπουλε ότι στην κόρη του ταβερνιάρη όταν σας είπε να κατέβασε το χέρι σας γιατί θα σας καταγγείλει της απαντήσατε θα μου κλάσεις τα αρχί...; Εγώ θα σας κρέμαγα ανάποδα εάν το λέγατε στο παιδί μου!», έγραψε αρχικά.

Επιβεβαιώνοντας αυτα που λέγαμε εδω νωρίτερα: O ύπουλος Βασιλακόπουλος πρώτα έφαγε και μετά έκανε φασαρία χωρίς καν να δούμε τι έλεγε ο Τριανταφυλλόπουλος εχθές, αλλα και έδω "Φαρμακευτικές Εταιρείες τραπεζώνουν τα πιόνια τους για να ψεύδονται", ειναι σε screenshot γιατι μπορει να τα κατεβασουν οι συμμορητες απο το twitter :

Και στη συνέχεια αναφέρει ότι: «Κύριε Βασιλακόπουλε αύριο θα μάθει όλη η Ελλάδα τι συνέβη στην ταβέρνα του Ζιώγα. Σας τάισε δωρεάν η φαρμακευτική Glaxo ως είθισται κι αφού χλαπακιάσατε μετά από δυόμισι ώρες διανοήθηκες να σηκώσεις χέρι στην κόρη του καταστηματάρχη επειδή σου είπε ότι είσαστε απαράδεκτοι! Ελεεινέ!»:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications