O ύπουλος Βασιλακόπουλος πρώτα έφαγε και μετά  έκανε φασαρία : Άρχισε να φωνάζει ξαφνικά μετά από δύο ώρες

Οι συνεργάτες και δούλοι των ελληνόφωνων δεν έχουν καμιά διάφορα απο τους μογγολοκομμουνιστες που είχαν στην Σοβιετική ένωση , στάζουν υποκρισία και μοχθηρότητα από παντού και αυτοι τωρα θεωρούνται απόγονοι αρχαίων, μάλλον πολλοι νεοελληνες δεν έχουν γνωρίσει πότε τους απόγονους αρχαιων και συνεπώς δεν ξερουν την χαώδες διάφορα ,έτσι λοιπόν αυτός ο ύπουλος τύπος (που θελει το κάλο σας ) πρώτα έφαγε και μετά έκανε φασαρία εκ του πονηρού .

Και ειναι γεγονός πως οι περισσότεροι , δεν μπορουν να δουν την μοχθηρότητα κάποιου ακόμα και από άπλα πράγματα που κάνει (ειδικά οι γυναίκες γιαυτό ειναι με αγρίμια) οι λόγοι ειναι δυο που δεν μπορούν να τους δουν :είτε γιατί οι ιδιοι δεν ειναι κάλοι άνθρωποι ούτε αγαθοί (βλέπε Πλάτωνα) είτε γιατί έχουν συνηθίσει με βάρβαρους απο μικρά ( αν και αυτο ισχύει πιο πολύ για γυναίκες ) και θεωρούν τους ύπουλους και μοχθηρούς ως φυσιολογικούς επειδή άπλα μιλάνε ευγενικά για να κρύψουν την μοχθηρία τους (κοινός όλοι βλέπουν το φαίνεστε γιαυτό ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο), ειναι σαν τάιζαν το φίδι εκεί στην ταβέρνα που μετά δάγκωσε τους ίδιους και έστειλαν την αστυνομία και αφού δεν βρήκαν τίποτα γιατι τυπος απο την μοχθηρότητα του μύρισε τα νυχιά του και έλεγε τα δικά του, εβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ για μη ανάρτηση πινακίδας (!) καθαρά από εκδίκηση κλασικό χαρακτηριστικό σε μοχθηρές φυλές:

Μια μέρα μετά, το επεισόδιο του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ,σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων φέρνει στην επιφάνεια την πλευρά του ιδιοκτήτη της ταβέρνας , ο οποίος αφήνει αιχμές για τους πνευμονολόγους, λέγοντας πως διαμαρτυρήθηκαν δυο ώρες μετά την είσοδό τους στο κατάστημα κι αφού πρώτα είχαν τελειώσει το γεύμα τους, ενώ καταγγέλλει πως ο ίδιος ο Θ.Βασιλακόπουλος μίλησε άσχημα στην κόρη του.

Μάλιστα, ανέφερε πως οι προβλεπόμενοι έλεγχοι πιστοποιητικών εμβολιασμών γίνονταν κανονικά και εξαίρεση έγινε μόνο στους πνευμονολόγους γιατί το ζήτησαν οι ίδιοι.

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;» λέει συγκεκριμένα.

Και συνεχίζει: «Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει».

«Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι», ανέφερε ο καταστηματάρχης σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Update: όπως ηταν αναμενόμενο έχουμε εξελίξεις για τον ύπουλο Βασιλακόπουλο απο τον Τριανταφυλλόπουλο δεν γίνεται οι ελληνόφωνοι να εχουν ανθρώπους αλλα άθλια υποκείμενα να εκτελούν εντολες τους οπως οι κομμουνιστο-συμμορίτες ιδού : Τριανταφυλλόπουλος: «Θ.Βασιλακόπουλε σήκωσες χέρι στην κόρη του καταστηματάρχη - Θα μάθει όλη η Ελλάδα τι έγινε»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications