Φαρμακευτικές Εταιρείες τραπεζώνουν τα  πιόνια τους για να ψεύδονται:  Δεν υπήρξε καμιά παράβαση στην ταβέρνα !

Είχαν ελεγχθεί όλοι οι πελάτες εκτός από το τραπέζι του γνωστού από τα κανάλια πνευμονολόγου γιατί υπήρχε διαβεβαίωση από φαρμακευτική εταιρεία ότι ήταν εμβολιασμένοι, από φαρμακευτική εταιρεία και οχι όπως ειναι όλοι οι θνητοί (!) ..

Δεύτερη «βόμβα» για το σοβαρό επεισόδιο προπηλακισμού σε ταβέρνα που κατήγγειλε ο γνωστός πνευμονολόγος Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και που τον αφήνει έκθετο.

Μετά την αποκάλυψη ότι το τραπέζι των γιατρών είχε κλειστεί από φαρμακευτική εταιρεία, η οποία είχε διαβεβαιώσει τους ιδιοκτήτες ότι όλοι γιατροί θα ήταν εμβολιασμένοι αχαχαχα!, ρεπορτάζ πριν από λίγο διαψεύδει έναν από τους ισχυρισμούς του γνωστού πνευμονολόγου.

Ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος είχε δηλώσει συγκεκριμένα μιλώντας σε κεντρικά δελτία ειδήσεων:

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντάς μου και το πουκάμισο» και

«Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι. Αφού μας έβρισαν έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο»

Όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ της Ζούγκλας, έρχονται σε αντίθεση με τον πρώτο ισχυρισμό του πνευμονολόγου, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν ότι έλεγξαν όλους τους πελάτες εκτός από την συγκεκριμένη παρέα, διότι είχαν την διαβεβαίωση από την φαρμακευτική εταιρεία που είχε κλείσει το τραπέζι, πως άπαντες ήταν εμβολιασμένοι.

Πριν από λίγο όμως, σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη, έδωσε συνέχεια στο ρεπορτάζ, αποκαλύπτοντας ότι παρενέβη η αστυνομία, η οποία έκανε έλεγχο σε όλους τους πελάτες της ταβέρνας. Από τους ελέγχους όμως, δεν προέκυψε καμιά παράβαση!

Η αποκάλυψη αυτή διαψεύδει τον δεύτερο ισχυρισμό του Θεόδωρου Βασιλακοπούλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των θαμώνων της ταβέρνας, δεν είχαν εμβολιαστεί. Αφού δεν διαπιστώθηκε ούτε μία παράβαση από τον άμεσο έλεγχο της αστυνομίας.

Σε ενα φυσιολογικό κόσμο: o Εισαγγελέας θα είχε διατάξει σύλληψη του εν λόγω μπουχέσα οχι μονο για διασπορά ψευδών ειδήσεων με δόλο με κίνδυνο την δημοσιά υγειά ( από την ανάποδη δηλαδή παρασύρει αφελείς να κάνουν εμβόλιο με αμφίβολου αποτελέσματα στην υγειά τους με την εξαπάτηση και την ψυχολογική βια ), αλλα και άρση απόρρητου τραπεζικού λογαριασμού (σιγά μην τον τραπεζώνουν μονο οι φαρμακευτικές εταιρείες των συμμοριτών και δίνουν διαβεβαιώσεις οτι οι δικοί τους έχουν κανει το εμβόλιο Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει ), και τηλεφώνων για πόση σχέση εχει με εγκληματικές οργανώσεις των διεθνών συμμοριτών που έχουν βαφτίσει ΜΚΟ δήθεν ανεξάρτητους οργανισμούς και μη κυβερνητικές οργανώσεις δηλαδή μονοί τους λένε ότι αυτές οι διεθνές εγκληματικές οργανώσεις δεν υπάγονται σε καμιά χώρα, δηλαδή θα γινόταν σύλληψη του και ως πράκτορας ξενών συμφερόντων, συγκεκριμένα των διεθνών συμμοριτών την εκλεκτής ράτσας του Γιαχβέ όπως λένε...

Πάρτε ένα εμβόλιο από αυτά που ειναι για τους θνητούς και πέστε σε έναν ελληνόφωνο συμμορίτη, (θα βρείτε πολλούς ειναι αυτοί που ειναι πίσω απο τα άναρχο-ork με δείκτη νοημοσύνη παρόμοια με αυτη ενός σκύλου ευτυχώς δηλαδή που φαινομενικά ειναι όλοι "άνθρωποι" και οι μάζες εχουν γίνει εντελώς υλιστικές και δεν εχουν ιδέα για τίποτα ), αλλιώς ρωτήστε μας να σας στείλουμε προφίλ facebook ενός τέτοιους ελληνόφωνου που ανήκει στην εν λόγω φυλή 100%, να του το κάνετε εσεις αυτο το ίδιο εμβόλιο αφού ειναι ασφαλές όπως λένε δεν θα έχει πρόβλημα να το κάνει ο ιδιος δημοσιά στο σύνταγμα πχ η μήπως θα έχει? στους λαθρο γιατι δεν το κάνουν? μην και ψόφησε κανένα goim τους και τσάμπα τους κουβαλούν ?...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications