Γιγαντώνεται η οργή για τους “ειδικούς”! Εστιάτορες: «Τους λογαριασμούς να τους στείλουμε σε αυτούς»

Η επίθεση κατά του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όταν μαζί με την παρέα του ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες να ελέγχουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού καθώς είναι θέμα δημόσιας υγείας -όπως κατήγγειλε ο ίδιος-, έχει προκαλέσει εντάσεις.

Η Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής σημειώνει ότι «καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία», υπογραμμίζοντας ότι «τους λογαριασμούς (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ, δάνεια, κ.λ.π ) να τους στείλουμε στους ειδικούς.

«Τους λογαριασμούς (ενοίκια, ασφαλιστικές εισφορές, ΦΠΑ, δάνεια, κ.λ.π ) να τους στείλουμε στους ανθρώπους που αποφασίζουν πως θα λειτουργήσει η εστίαση. Δυστυχώς, καμία σοβαρή πρόταση δεν γίνεται από την μεριά των ανθρώπων που ασχολούνται με την πανδημία, και που σκοπό θα έχει τον έλεγχο της όλης κατάστασης.
Το αποτέλεσμα είναι η ΕΣΤΙΑΣΗ να δέχεται καθημερινά πόλεμο, με σκοπό την οικονομική καταστροφή.
Επιτέλους στηρίξτε την ΕΣΤΙΑΣΗ, με επιχορηγήσεις και ΜΗ επιστρέπτεα χρήματα».

Προηγούμενη ανάρτησή τους που σβήστηκε λόγω της επίθεσης ανέφερε και το όνομα του κ. Βασιλακόπουλου.
Να σημειωθεί ότι κάτω ακριβώς από τα λόγια αυτά έχει συναφθεί είδηση με τον Βασιλακόπουλο να υποστηρίζει ότι πρέπει να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι όταν γίνεται αυτό, με τουλάχιστον 5 εκατομμύρια Ελλήνων να είναι ανεμβολίαστοι, τότε η «χασούρα» για τα καταστήματα είναι τεράστια.
Αυτό βλέπουν να έρχεται και οι παράγοντες της αγοράς, καλώντας ΧΘΕΣ τους “τηλε-ειδικούς” να σταματήσουν τις παράλογες και δυσβάσταχτες οικονομικά προτάσεις για νέα μέτρα.
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η ανάρτηση αυτή έρχεται μερικές ώρες μετά την επίθεση κατά του καθηγητή σε μαγαζί εστίασης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications