Τζανάκης: «Να εντοπίσουμε τις κατοικίες των μη εμβολιασμένων – Να στείλουμε γιατρούς»!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του επανήλθε για ακόμη μια φορά σε δηλώσεις που είχε κάνει προ ημερών να εντοπιστούν δηλαδή πρώτα οι κατοικίες των μη εμβολισμένων, άγνωστο πως, (ίσως μέσω μιας ιατρικής μυστικής υπηρεσίας;) και στη συνέχεια να σταλούν γιατροί για να "συζητήσουν" υποτίθεται με τους ένοικους «για ποιο λόγο δεν εμβολιάζονται»!

Πρόκειται με άλλα λόγια όχι μόνο για μια φασίζουσα πρόταση που όχι μόνο συνιστά παραβίαση προσωπικών δεδομένων αλλά οδηγεί σε άλλες επικίνδυνες ατραπούς. Το μόνο που δεν είπε -ακόμη- είναι να σημειώσουν με ένα "Χ" τις κατοικίες όσων μένουν ανεμβολίαστοι.

«Πρέπει οπωσδήποτε να εμβολιάσουμε τους άνω των 80, ένα 30% αυτών είναι ανεμβολίαστοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής πρότεινε να εντοπιστούν με τα στοιχεία τους και να σταλούν στα σπίτια τους γιατροί ώστε τάχα να συζητήσουν μαζί τους και να δουν τι τους έχει κάνει να μην εμβολιαστούν.

«Εάν σαν κοινωνία θέλουμε να μην χάσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους εμβολιάσουμε», υπογράμμισε.

Προέταξε επίσης την ανάγκη όλοι όσοι είναι άνω των 50 να πραγματοποιήσουν την τρίτη εμβολιαστική δόση. «Μετά από 7-8 μήνες είναι επίνοσοι», πρόσθεσε.

Εκτίμησε επίσης ότι ανά μέσο όρο το Νοέμβριο θα δούμε να καταγράφονται 4,5 χιλιάδες κρούσματα και παράλληλα οι νεκροί θα παραμείνουν σταθερά πάνω από τους 30.

Εάν σαν κοινωνία θέλουμε να μην χάσουμε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους εμβολιάσουμε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications