Βάζουν «χέρι» σε προσωπικά δεδομένα για να πιέσουν 450.000 πολίτες: «Θα τους στέλνουμε sms μέχρι να εμβολιαστούν»!

Σε ένα νέο απίστευτο μέτρο καταφεύγει η κυβέρνηση των διεθνών συμμορητών για να οδηγήσει τους πολίτες στον εμβολιασμό καθώς ετοιμάζεται να ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα σε ανεμβολίαστους ασκώντας τους έτσι ψυχολογική πίεση ώστε να εμβολιαστούν, ενώ παράλληλα ξεκινήσαν νέα εκστρατεία απειλών με στοχοποίηση εκ νέου του κλάδου της εστίασης με "προειδοποιήσεις" ότι μπορεί να κλείσουν εκ νέου!

Έτσι σε μια πρωτοφανή κίνηση και κάνοντας χρήση προσωπικών στοιχείων από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και καθημερινά θα στέλνονται μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα 450.000 ανεμβολίαστων μέχρι να νοσήσουν ή να εμβολιαστούν!

Κάθε μέρα οι ανεμβολίαστοι θα λαμβάνουν διαφορετικό sms.Παράλληλα, μηνύματα έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν και οι άνω των 50 ετών για να κλείσουν ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου.

Την ίδια στιγμή η αρμόδια Επιτροπή του υπουργείου ψευδο-Υγείας πρόκειται να συνεδριάσει την επόμενη Τετάρτη και όπως είπε ο Γκίκας Μαγιορκίνης με στενες σχεσεις με συμμορητες υπάρχει πιθανότητα για νέα μέτρα σε περιοχές που προκαλούν ανησυχία όπως η Θεσσαλία, καθώς και η Κεντρική και η Ανατολική Μακεδονία.

«Εννοούμε μέτρα σε ακραίες συνθήκες με χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού. Δεν εννοούμε lockdown, αλλά μέτρα για να μειωθεί η πιθανότητα να έρθουν σε επαφή οι ανεμβολίαστοι (σ.σ,. με ποιους; Με τους εμβολιασμένους ή μεταξύ τους;)

Παραδείγματα μηνυμάτων ανά ημέρα:

Η παγκόσμια συμμορία μας μεσώ της η ψευδο-επιστημονικης συμμορίας μας που ξερετε ως επιστημονική κοινότητα αφού πρώτα διώξαμε και συκοφάντησαμε ενοχλητικούς και εξαφανίσαμε απο το ίντερνετ όσες σελίδες δεν έλεγαν τα δικά μας ώστε να βλέπετε μονο δίκες μας σελίδες (αφήσαμε μονο κατι βλάκες που βάζουν και δικά μας ψέμματα και ειναι χρήσιμοι, αφου βάζουν τα ψέμματα μας ως πατριώτες αφιλοκερδώς ),και βγάλαμε θεωρίες συνωμοσίας και fake news οτι ενοχλούσε , σας καλεί να κάνετε το εμβόλια μας για το κάλο σας ειναι άσχετα που η εμμονή μας ειναι αρρωστημένη και εξ ορισμού δεν γίνεται να ειναι για κάλο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications