Πρώην εργαζόμενη της NASA ισχυρίζεται ότι η NASA έχει ρετουσάρει όλες τις εικόνες με UFO

Η NASA χρησιμοποιεί τη λέξη «Άγιος Βασίλης» ως κωδική ονομασία για να καλύψει τρία UFO που είδαν κατά τη διάρκεια προσγειώσεων στη Σελήνη, ισχυρίζεται η πρώην υπάλληλος της NASA Donna Hare.

Ισχυρίζεται ότι μπήκε σε απαγορευμένη περιοχή όπου είδε πλάνα με UFO Λέει ότι η NASA έχει ρετουσάρει όλες τις εικόνες με UFO και έχει απειλήσει τους υπάλληλους ότι θα αφαιρέσει τη σύνταξη γήρατος εάν μιλήσουν, αναφέρει .

Η Donna Hare ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τον Philco Ford ως εργολάβος υπολογιστών και μηχανικών στις αρχές της δεκαετίας του 1970, σε φωτογραφικά εργαστήρια της NASA και εκτός των κεντρικών γραφείων του ομίλου.

Η Donna Hare ισχυρίζεται ότι κατείχε υψηλό επίπεδο στον έλεγχο ασφαλείας και χάρη σε αυτό μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε τμήματα του κτιρίου που είναι γνωστό ως «Κτίριο Οκτώ», το οποίο «είχε επαφή με μια σειρά υψηλόβαθμων αξιωματούχων που διέρρευσαν κρυφές πληροφορίες κατά τη διάρκεια του γεύματος».

Ισχυρίζεται σε βιντεοσκοπημένη μαρτυρία ότι μίλησε με στελέχη της NASA που ήθελαν να μιλήσουν για την ύπαρξη των UFO και ότι απειλήθηκαν με απώλεια των συντάξεών τους και αναγκάστηκαν να υπογράψουν ότι δεν θα πουν τίποτα.

Υποστήριξε μάλιστα ότι μια από τις επαφές της που διέρρευσαν τις πληροφορίες είχε «εξαφανιστεί από προσώπου Γης».
Όμως, η πιο παράξενη δήλωση της από πηγές ειναι ότι κατά τη διάρκεια μιας από τις προσγειώσεις σε φεγγάρι οι αστροναύτες είχαν βρει τρία ΑΤΙΑ και ότι είχαν προσγειωθεί στο ίδιο σημείο .

«Είπε πολλά και μετά μίλησε για την εμπειρία τους με αυτά τα UFO.
«Νομίζω ότι είδαν τρία UFO στο φεγγάρι όταν προσγειώθηκαν και η κωδική λέξη που χρησιμοποίησαν ήταν Άγιος Βασίλης».
«Κάποιοι (το προσωπικό) που ήθελαν να μιλήσουν απειλήθηκαν και έπρεπε να υπογράψουν χαρτιά όπου τους απαγόρευαν να μιλήσουν ή θα τους αφαιρούσαν τις συντάξεις.
«Ένας άνθρωπος που ήξερε ποιος είπε ότι υπήρχε ένα UFO στο φεγγάρι μόλις εξαφανίστηκε, δεν μπορώ να το βρω».
Σε μια ξεχωριστή δήλωση, ένας φρουρός ασφαλείας είπε ότι αναγκάστηκε να κάψει φωτογραφίες UFO επειδή πολλοί μυστηριώδεις και ένοπλοι άνδρες τον απειλούσαν.
Ισχυρίζεται επίσης ότι είδε ένα UFO σε μια εικόνα της NASA που είχε ρετουσαριστεί από τεχνικούς. «Είπε ότι έχουνμ πάντα έναν τεχνικό που ρετουσάρει τις εικόνες πριν τις κυκλοφορήσει στο κοινό η NASA.

"Έμεινα έκπληκτη που είχαν ένα πρωτόκολλο για να απαλλαγούν από τις εικόνες UFO." Επιμένει ότι οι πληροφορίες της είναι αληθινές, αλλά και ότι αρκετοί άνθρωποι που δημοσιεύουν σε φόρουμ για τα UFO την έχουν συκοφαντήσει και έχουν δυσφημίσει τα λεγόμενα της τα κλασικά δηλαδή θεωρίες συνωμοσίας fake news και τα σχετικά . Το γεγονός ότι η ίδια η NASA κυνηγάει υπάλληλους και μάλιστα ότι δεν πάρουν συντάξει αν μιλήσουν δείχνει πόσο σοβαρά ειναι τα πράγματα, και ο βασικός λόγος που γίνεται όλο αυτό οτι δηλαδή να λενε με λυσσά οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι ειναι ακόμη χειρότερος που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες ενώ τους άφορα όλους, επειδή πνευματικά ειναι πολύ πίσω ..

Γιαυτό δεν έχουν καταλάβει πως ίδιοι οι συμμορίτες έχουν σχέση με μια άκρως μοχθηρή φυλή εξωγήινων και τις τεράστιες επιπτώσεις στην ίδια τους την μοίρα επι της Γης αυτών που θεωρούν γελοίες θεωρίες συνωμοσίας όπως έχουν εκπαιδευτεί ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που εκπαίδευεις ζωα , απο τους εξωγήινους που έχουν σχέση με τους συμμορίτες

Και αφού είδαν μέσα απο δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες και με τετοια θέματα που επίσης εκαναν πολεμο μεσώ google facebook οτι οι μάζες δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι γίνεται αφου νοητικά και πνευματικά ειναι έτη φωτός πίσω αρκεί που εχουν πτυχία για να νομιζουν οτι ειναι πολιτισμένοι και μορφωμένοι , ο πολιτισμούς τους έτσι και τους πεις κατι που ειναι έξω απο αυτα που του έμαθαν: ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! και το μονο που τους άφορα ειναι να έχουν λεφτά και ζουν σε όλη τους την ζωή σε μια ζωώδες κατάσταση ,ακόμα και αυτοί που έχουν ασχοληθεί λίγο με τετοια θέματα μπορούν να δουν πόσο κατώτεροι πνευματικά ειναι οι άλλοι και πόσο πίσω ειναι οι δήθεν μορφωμένοι με πτυχία που ενώ δεν εχουν ασχοληθεί πότε τους και διαβαζουν σελίδες τύπου πρωτο θέμα το παίζουν έξυπνοι και υποτιμούν οτι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους οτι αυτα ειναι χαζα και με μασονικές φράσεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας, έτσι λοιπόν οι συμμορίτες αφού έκαναν την μαζα εντελώς ηλίθια και ασχολείται με ηλιθιότητες που ουδεμιά σχέση εχουν με την πνευματική ανάπτυξη ως σοβαρά θέματα, άρχισαν να λενε οι ίδιοι για UFO τα τελευταία χρονια γιατι προφανώς δεν ειναι απο την συγγενική τους φυλη εξωγήινων ολα τα UFO στο τέλος θα παρουσιάσουν τους εξωγήινους ανθρωπινής μορφής γνωστοί και ως θεοί , που απο αυτο εχει καταγωγή το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ως κακους και εχθρούς της δικιάς τους ιμιτασιόν ανθρωπότητας, όπως ήδη έχουν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν παρουσιαζοντας ως κακούς την δεύτερη σπορά των "θεών" επι της Γης .

ΥΓ: ειναι τοσο χαζά και θεωρίες συνωμοσίας ολα αυτα που πολλά που συμβαίνουν γύρο τους και ακούν καθε μέρα έχουν άμεση σχέση με εξωγήινους αυτης της μοχθηρης φυλης και οι γυναίκες μάλιστα ζευγαρωνουν με κάποιους που ειναι σαν ζευγαρωνουν με εξωγήινους αυτής της μοχθηρής φυλής που μπορουν να περιγράφουν και ως δαίμονες, τοσο καλα! και ο λόγος που ακομα και οι ερευνητές της φακής δεν έχουν καταλάβει τίποτα ειναι γιατί τα βλέπουν όλα υλιστικά και λόγω φυλής , η μονή περίπτωση που θα τα δουν πνευματικά ειναι μεσώ Χριστιανισμού και άλλων θρησκειών για να φύγουν εντελώς απο την πραγματικοτητα, και αυτο ακριβώς κανουν οι θρησκείες, δεν ειναι τυχαίο που όλοι οι ερευνητές πχ στην Ελλαδα ειναι κολλημένοι χριστιανοί και δεν έχουν βρει και καταλάβει ούτε το 5% από αυτα που βρεθηκαν σε μόλις 3-4 χρόνια και με την βοηθεια του ίντερνετ, οχι για να δεις τι λένε άλλοι αλλα για να δεις πράγματα που δεν μπορούσες να δεις πριν, ολα αρχισαν απο το 2014 απο την αφύσικη και μοχθηρή συμπεριφορά των άναρχο-κομμουνιστών και στο ίντερνετ, και πριν δεν τους έβλεπες καθώς δεν έχεις σχέση με τετοια μοχθηρα αγρίμια ούτε στην ζωή σου, (σσ και αυτοι θεωρίες συνωμοσίας ειναι! ενώ ειναι μονο η κορφή του παγόβουνου που φτάνει μέχρι στα ερπετά , απορίας άξιο ειναι το γεγονός πως οι μάζες δεν βλέπουν οτι εχουν συμπεριφορά σαν αυτούς που ξερουν ως δαίμονες απο θρησκείες ειδικά στο ίντερνετ γιατι έξω το παίζουν φυσιολογικοί άνθρωποι ), και την αληθινή πρόσφατη ιστορία που οι μάζες ξερουν την ακριβώς αντίθετη ....
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications