Πορτοσάλτε για τον ντελιβερά που σκοτώθηκε- «Μην την κάνουμε σήμερα αυτή την κουβέντα», του είπαν στο στούντιο, vid

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του ντελιβερά από τη Θεσσαλονίκη, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα άστοχο σχόλιο για τους διανομείς.

Τραγωδία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (30/10) στη Θεσσαλονίκη, όταν διανομέας παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό ΙΧ που παραβίασε κόκκινο και έκανε κόντρα, σύμφωνα με τους αυτόπτεις μάρτυρες. Λίγο αργότερα ο άτυχος διανομέας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Με αφορμή αυτό το τραγικό περαστικό, ο Άρης Πορτοσάλτε έκανε ένα ατυχές σχόλιο στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…» για να τον διακόψει η παρουσιάστρια της εκπομπής λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση…».

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα… Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications