Νοσηλεύτρια αδυνατεί να εργαστεί μετά τον εμβολιασμό της: «Υποφέρω από οιδήματα και ταχυκαρδίες. Μέχρι τότε δεν είχα ποτέ πρόβλημα» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία σοκαριστική καταγγελία προέβη μία νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο του Βόλου, η οποία αδυνατεί να εργαστεί λόγω φλεγμονής στους τραχηλικούς λεμφαδένες, έντονου οιδήματος και κόπωσης που εμφάνισε μετά τον εμβολιασμό της, με το εμβόλιο της Pfizer.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η κα Κατερίνα Βλαχοδήμου αποκαλύπτει όλο τον Γολγοθά που περνά από τα μέσα του καλοκαιριού όταν και εξαναγκάστηκε -προκειμένου να μην χάσει τη δουλειά της, βγαίνοντας σε αναστολή- να εμβολιαστεί.

Όπως θα παρακολουθήσετε και στην μαρτυρία της παρακάτω, τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν μερικές ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με την 1η δόση.«Τα παρατράγουδα ξεκίνησαν από την 1η δόση του εμβολίου. Είχα κάνει μία επέμβαση στις αρχές Ιουλίου. Τους το είχα αναφέρει βέβαια όταν πήγα να κάνω την 1η δόση. Το κακό είναι ότι μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ασχέτως αν είχα κάποιο χειρουργείο στοματικό ούτε αν παίρνω κάποια φάρμακα.

Άρχισα να πρήζομαι και να έχω φλεγμονή στους τραχηλικούς λεμφαδένες και να παρουσιάζεται ένα έντονο οίδημα με πόνο και δυσκαταποσία. Η ενόχληση συνεχίζεται και χειροτέρεψε μετά και το εξτρά πρόβλημα που μου βγήκε με ταχυκαρδία, με πόνους στο στήθος και στην πλάτη. Συνέχεια τρέχω στους γιατρούς και σε κλινικές και δεν έχω τελειωμό.

Με εξέτασαν αλλά σίγουρα δεν γύρισαν να μου πουν ότι ό,τι έπαθα ήταν μετέπειτα από εκεί (σ.σ. τον εμβολιασμό). Το θεώρησαν φυσιολογικό, ότι μπορεί να ήταν από τη γναθοχειρουργική επέμβαση, ενώ στην ουσία είχα πάει και σε γναθοχειρούργους και μου είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο μετά από τόσο καιρό να προκληθεί κάποια φλεγμονή από εκεί.

Δεν είχα ποτέ προβλήματα υγείας. Ούτε με την καρδιά μου ούτε προβλήματα οιδήματος προσώπου, ποτέ. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω, να φάω και να κοιμηθώ. Όταν με έπαιρνε ο ύπνος μπορεί να με ξυπνούσε ο πόνος».Η ίδια παραπονέθηκε πως ακόμα και μετά από τόσους μήνες ότι τα προβλήματα υγείας παραμένουν και το μόνο που έχει υποχωρήσει ελαφρά είναι το οίδημα γιατί λαμβάνει -μεταξύ άλλων- και κορτιζόνη.

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως άλλοι γιατροί εκτός νοσοκομείου της είπαν ότι δεν έχει κάτι παθολογικό, με ορισμένους εξ αυτούς να κάνουν λόγο για «αντιδραστική λεμφαδενοπάθεια μετά τον εμβολιασμό».«Ορισμένοι (γιατροί) δεν θέλανε να το πούνε στα ίσια, άλλοι πάλι θέλανε. Είναι και δύσκολο σήμερα να το πεις. Η δική μου άποψη είναι ότι την περιπέτειά μου την ξεκίνησα μετά από τον εμβολιασμό.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να εργαστώ. Αντιμετωπίζω και τεράστια κόπωση, εκτός των άλλων προβλημάτων. Αντιμετωπίζω και οικονομικό πρόβλημα».Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο zougla.gr:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications