Βασιλακόπουλος: Απορούσαν και οι δημοσιογράφοι: «Μας περιγράφετε κάτι τρελό»  – ΒΙΝΤΕΟ

Από το Σάββατο το βράδυ ο «τηλε-ειδικός» έχει εμφανιστεί σχεδόν σε όλα τα μεγάλα κανάλια υποστηρίζοντας πως ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ οι ιδιοκτήτες μίας ταβέρνας προπηλάκισαν αυτόν και μερικούς ακόμα συναδέλφους τους επειδή παραπονέθηκαν -με ήρεμο οπως υποστηρίζουν τρόπο- για τον μη έλεγχο των πιστοποιητικών.

«Με πέταξαν κάτω και μου έσκισαν το πουκάμισο», λέει και ξαναλέει.

Έκτοτε έχει προκληθεί ένας τεράστιος ντόρος, ενώ μόλις χθες βγήκαν στη φόρα και άλλες εκδοχές του περιστατικό με…«γαργαλιστικές λεπτομέρειες».

Πιο συγκεκριμένα, στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Mega και του Alpha «έπαιξαν» οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, που προσάπτουν στον Βασιλακόπουλο και την παρέα μία προκλητική συμπεριφορά:

O μαγαζάτορας υποστήριξε τα εξής:

«Μετά από δύο ώρες και αφού είχαν τελειώσει το γεύμα τους θυμήθηκαν να κάνουν παρατήρηση για τον έλεγχο που δεν τους κάναμε. Γιατί έμειναν στο μαγαζί αφού δεν ένιωθαν ασφαλείς;

Άρχισαν να φωνάζουν και ο γνωστός πνευμονολόγος μίλησε άσχημα στην κόρη μου. Τότε άρχισαν να αντιδρούν και οι πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί και τους έδιωξα. Σε καμία περίπτωση δεν χτυπήσαμε κανέναν. Για εμάς το θέμα έχει λήξει.

Όλο το προσωπικό είναι εμβολιασμένο και κάνουμε κανονικά τους ελέγχους για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Στους καθηγητές δε ζητήσαμε τα πιστοποιητικά γιατί μας είπε ο συνοδός τους ότι βιάζονται και είναι όλοι εμβολιασμένοι».Εξίσου μεγάλο σοκ προκαλεί ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και του Zougla.gr σχετικά με την φαρμακευτική εταιρία που έκλεισε το τραπέζι για τους πνευμονολόγους:

«Το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» αναφέρει πως μια φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην ταβέρνα του Ζιώγα στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι.

Όπως ανέφεραν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πελάτες οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, ο επιχειρηματίας ζητούσε πιστοποιητικά εμβολιασμού σε όποιον ήθελε να καθίσει σε κάποιο τραπέζι. Μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα του Βασιλακόπουλου δεν ζήτησε αφού η εταιρεία του είχε πει πως δεν υπήρχε πρόβλημα».

Να σημειωθεί πως όλα τα παραπάνω τα αρνήθηκε ο πνευμονολόγος μιλώντας νωρίτερα στο OPEN.
Μάλιστα χαρακτηριστικό των κενών που υπάρχουν στην ιστορία είναι η αντίδραση των δημοσιογράφων του πάνελ στους ισχυρισμούς του κ. Βασιλακόπουλου στο 6:30 του παρακάτω αποσπάσματος:
«Περιγράφετε πάντως κάτι το οποίο είναι τρελό. Είναι ακραίο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications