Πλεύρης: «Οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν αλλά θα επιβάλλουμε μέτρα σε χώρους που υπάρχουν ανεμβολίαστοι»

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης (δεν ειναι καν γιάτρος), τάχθηκε κατά της επιβολής ενός νέου lockdown, παρόλα αυτά προανήγγειλε ότι θα υπάρξουν μέτρα στους μεικτούς χώρους, παρόλο που και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν.

Ο Θάνος Πλεύρης υποστήριξε ότι το εμβόλιο είναι η «λύση» και ανέφερε πως «θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα για να τους πείσουμε», επισημαίνοντας ότι «είναι δουλειά της Πολιτείας να προσπαθήσει να πείσει, αλλά δεν μπορεί να γυρνάει με μια βελόνα στο χέρι και να εμβολιάζει τον κόσμο».

Για το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι η Πολιτεία έχει θωρακίσει το σύστημα υγείας, παρακολουθείται η πανδημία και η βούληση των Αρχών είναι η κατάσταση να μην αντιμετωπιστεί με οριζόντια μέτρα οπότε σημείωσε μετ' επιτάσεως πως «αποκλείει το lockdown».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο υπουργός Υγείας μίλησε και για την πορεία των εμβολιασμών, υπογραμμίζοντας ότι «αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μέσο, το εμβόλιο».

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος είπε: «Δεν βρισκόμαστε στο 2020 όπου αντιμετωπίζαμε τις περιπτώσεις με lockdown και οριζόντιους περιορισμούς, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μέσο, που είναι το εμβόλιο. Προφανώς και οι εμβολιασμένοι και μεταδίδουμε και κολλάμε και νοσούμε, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι νοσούμε λιγότερο και, το πιο σημαντικό, νοσούμε χωρίς να χρειαζόμαστε σοβαρές νοσηλείες και χωρίς να μπαίνουμε σε ΜΕΘ».

Όσον αφορά στους ανεμβολίαστους, ο υπουργός Υγείας είπε ότι «θα υπάρχουν περιοριστικά μέτρα σε μεικτούς χώρους, στους χώρους που υπάρχουν ανεμβολίαστοι» και πρόσθεσε ότι δεν θα είναι τιμωρητικά, αλλά «γιατί οι ανεμβολίαστοι είναι εκείνοι που κινδυνεύουν και νοσούν βαριά».

Αρκετοί ασθενείς που έχουν ξεπεράσει τον κορωνοϊό, συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι οι λεγόμενες «long COVID-19 περιπτώσεις».

---

Όσοι δεν το έχουν καταλάβει τα τελευταία 2-3 χρόνια έγινε μια ραγδαία πτώση στην αντίληψη των μαζών σαν να χάζεψαν ξαφνικά , κατι που έγινε εμφανές και μεσώ ίντερνετ, και δεν ευθύνεται για αυτο μονο ο πόλεμος που κάνουν οι συμμορίτες σε ανεξάρτητες σελίδες μεσώ google facebook, αλλα το γεγονός οτι έπεσε απότομα το πνευματικό επίπεδο των μαζών, εκατομμύρια διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες συμμοριτών με σημιτικές ασυναρτησίες ψέματα και πλύση εγκεφάλου, που το 2014 είχαν ελάχιστο κόσμο, και αντίθετα είχαν κόσμο δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες και blog, και μέσα σε 3-4 χρόνια έγινε το αντίθετο,έτσι βάζουν τα πιόνια τους σαν αυτόν να λέει ηλιθιότητες πέραν καθε έννοιας λογικής αλλα στους περισσότερους δεν κανει τίποτα εντύπωση επειδή εχουν συνηθίσει την ηλιθιότητα ως κατι δεδομένο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications