Φαρσαλινός: «Σκοπός τους ήταν από την αρχή ο περιορισμός του πληθυσμού - Δεν τον κατάφεραν με την κλιματική κρίση»

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μίλησε σε συγκέντρωση υγειονομικών στην Αθήνα και αναφέρθηκε στα μέτρα στέρησης της ελευθερίας του πληθυσμού.

«Όλοι είμαστε κομπάρσοι σε αυτό που γίνεται παγκοσμίως. Η προσπάθεια να περιοριστεί ο πληθυσμός, να περιοριστούν τα δικαιώματα του και οι ελευθερίες του δεν είναι καινούργια, υπάρχει εδώ και δεκαετίες και είναι λόγω της κλιματικής αλλαγής. Όμως αυτό που δεν κατάφερε ποτέ να συμβεί είναι να περάσουν μέτρα γιατί δεν μπόρεσαν να μας πείσουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα μας το οποίο θα μας ανάγκαζε να αποδεχθούμε στερήσεις βασικών ελευθεριών. Ήρθε λοιπόν η πανδημία η οποία εργαλειοποιήθηκε ακραίως και ξαφνικά η πολιτική ηγεσία αποφάσισε ποιος θα εργαστεί και ποιος όχι. Το αποτέλεσμα είναι ότι έχουν ξοδευτεί δισεκατομμύρια χωρίς αντίκρισμα», είπε ο Κ.Φαρσαλινός αρχικά και συνέχισε:

«Ο σκοπός της πολιτικής περιουσίας ήταν από την αρχή ο περιορισμός, δεν το κατάφεραν με την κλιματική κρίση, το κατάφεραν και το μετατρέπουν σε κανονικότητα με την πανδημία. Οι περιορισμοί μετατρέπονται σε κανονικότητα γιατί αποδεχθήκαμε πράγματα τα οποία εάν τα συζητούσαμε το 2019 θα νομίζανε ότι φύγαμε από κάποιο ψυχιατρικό άσυλο.

Ο ΟΗΕ γράφει ότι τώρα που οι πολίτες συνήθισαν τα lockdown είναι ευκαιρία να θεσπίσουμε μέτρα για να σώσουμε το κλίμα».

Για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και το τείχος ανοσίας είπε: «Τα συνθήματα περί τείχους ανοσίας, ήταν συνθήματα περί τείχους ανοησίας. Δεν πρόκειται να το πετύχουμε ποτέ. Ο εμβολιασμός είναι προσωπική προστασία, εγώ δεν κινδυνεύω από κάποιον ανεμβολίαστο, εάν το υποστήριζα τότε θα έλεγα ότι έκανα ένα άχρηστο εμβόλιο. Όποιος το υποστηρίζει αυτό λέει ότι το εμβόλιο είναι άχρηστο».

Ο Κ.Φαρσαλινός καταγγέλλει πως τα δεινά που προκλήθηκαν στις ζωές μας διεθνώς δεν έχουν να κάνουν με την πανδημία αλλά με την πολιτική βούληση που θα γραφτεί στις μαύρες σελίδες της ιστορίας! Προειδοποιεί πως έρχονται πολύ δύσκολες μέρες σε λίγο και με την αύξηση τιμών των τροφίμων, ενώ τονίζει για τους υγειονομικούς που βγήκαν σε αναστολή εργασίας ότι «ούτε σκληρά στρατιωτικά καθεστώτα δεν στέρησαν από πολίτες ασφαλιστική κάλυψη».

Τέλος επισημαίνει πως ανεμβολίαστοι και εμβολιασμένοι πρέπει να αγωνιστούν μαζί να πρυτανεύσει η λογική.ΥΓ: Ακόμα και αυτός που δεν έχει ιδέα γιατί έβγαλε ο Αδόλφος διάταγμα προστασίας του πληθυσμού, θα το βρείτε λεει στην Google όταν έχουν εξαφανίσει τα πάντα και βγάζει μονο δίκες τους σελίδες που τα λενε οπως τους βολεύουν και πάντα οι κακοί ηταν οι άλλοι και οχι αυτοί, (θα χάσει την Γη κάτω απο τα ποδιά αν μάθει τον λόγο και πως η μη τηρήσω αυτών που έλεγαν οι "κακοι" για συγκεκριμένες φυλές έχει τα σημερινά αποτέλεσμα ) εντούτοις βλέπει την παράνοια κάτι ειναι και αυτό, αφού μεγάλο κομμάτι της μάζας δεν βλέπει ούτε αυτό,ειναι διανοητό όλες οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών να ειναι στην πρώτη θέση και οι μάζες να περιμένουν σωτηρία απο αυτούς που τους βλέπουν ως κοπάδι προβάτων ετοίμων για σφαγή :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications