«Γυρίσαμε στην ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ, μας ρίχνουν στην ΠΥΡΑ» – ΒΙΝΤΕΟ

Παρά το γεγονός πως πλέον παραδέχθηκαν δημόσια πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, δεν καλούν πίσω τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι έχουν οικογένειες και δεν μπορούν να τις θρέψουν!

Ο Θ. Σιδηρόπουλος, νοσηλευτής στην Βέροια, ανέφερε πως αισθάνεται ντροπή «για τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, το πολιτικό σύστημα και την κοινωνία που βλέπει (άπραγη) κάποιους ανθρώπους που έχουν δώσει την ζωή τους και είναι μεροκαματιάρηδες, να τους αρνούνται το συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας.

Αντί να μας απολύσουν να πάμε να δουλέψουμε αλλού, μας κρατάνε σε ομηρία και αυτό είναι το χειρότερο μαρτύριο.
Επιστρέφουμε σε εποχές Μεσαίωνα, όπου όποιος δεν συμφωνούσε με την επίσημη Εκκλησία, πήγαινε στην Ιερά Εξέταση. Αυτό κάνουν, μας ρίχνουν στην πυρά»!

«Αυτό που μας κάνει να μην θέλουμε να εμβολιαστούμε είναι ότι οι περισσότεροι νοσήσαμε, έχουμε φυσική ανοσία. Αυτό που δεν είναι δίκαιο, είναι ότι στερούμαστε τη δουλειά μας και δεν πληρωνόμαστε.΄Ο τρόπος που μας το έχουν επιβάλει με ενοχλεί. Θα έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος τρόπος», ανέφερε από την πλευρά της, η Κωνσταντίνα Γώγου, νοσηλεύτρια σε αναστολή.

«Έχουν καταστραφεί οι ζωές μας. Έχουν καταστραφεί χιλιάδες ζωές πίσω από εμάς. Έχουμε οικογένειες. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μας επιβάλλει με το ζόρι ένα εμβόλιο. Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνει η κυβέρνηση», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications