Βασιλακόπουλος: «Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κ. Πάνια»

Τη δική του απάντηση έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, σε όσα γράφονταν στα social media και τον ήθελαν να έχει λάβει συμμετοχή σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Αφορμή είχε σταθεί το παρακάτω βίντεο που είχε κάνει το γύρο των social media και έγινε viral σε… χρόνο-μηδέν με τα σχόλια των χρηστών να πέφτουν βροχή και μεταξύ των σχολιαστών να είναι και "γνωστής δημοσιογράφου" στην οποία απάντησε:

«Αγαπητή κ. Ακρίτα, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το βίντεο είναι από το μεζεδοπωλείο Κανπνικαρέα, χρόνια δυστυχώς πριν, όπου εμφανίζεται ο φίλος μου και καταπληκτικό μουσικός Βαγγέλης Μουτσάτος που ευτυχώς παίζει μπουζούκι ακόμα στο ίδιο μαγαζί κάθε Τετάρτη. Σας προσκαλώ όποια Τετάρτη θέλετε, για μια ωραία βραδιά στην Καπνικαρέα. Σημειώνω ότι με το χρόνο έχω βελτιωθεί και φαλτσάρω λιγότερο».

Και πρόσθεσε για την εκπομπή της Πάνια: «Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κυρίας Πάνια. Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο. Τελικά δεν έχει… Γιατί δεν παίρνετε τηλέφωνο την κυρία Πάνια να ρωτήσετε αν με έχει καλέσει ποτέ σε εκπομπή της, είναι καταγεγραμμένες οι εκπομπές της κυρίας Πάνια. Όλα αυτά είναι στοχευμένες επιθέσεις εναντίον μου» έγραψε.

H Ακρίτα έβγαλε ότι ηταν από την Πανιά το βίντεο και άρχισαν όλοι?

Ότι δηλαδή τώρα τι? η αριστερό-κομμουνίστρια Ακρίτα τυπου Gulag toyrs ειναι με τον λαό και κατα του δικούς τους τυπου Βασιλακόπουλο?μεταξύ άλλων έτσι βγάζουν fake news οι συμμορίτες και μετα μπλοκάρουν όταν τα βαζουν άλλοι τα δικα τους fake news , η για να χλευάζουν οπως την χαζομάρα περί τσιπακια στα εμβόλια όταν με ουσίες ιους γονιδίωμα κλτ παίζουν οι μοχθηροι συμμορητες , στην μασονο-cia δεν εκαναν πειράματα με τσιπακια αλλα με ουσίες , οι ηλίθιοι που το παίζουν ψαγμένοι και αναπαραγουν υπουλες χαζομάρες συμμοριτών για να αποπροσανατολίσουν δεν ξέρουν για τα ναρκωτικά, ψυχεδελικά, χάπια βιασμού ,χάπια τζιχαντιστών (για γίνουν ακόμη πιο τέρατα απο οτι ειναι ήδη) κτλ κτλ??? δεν ξέρουν ούτε για το απλο πως το αλκοόλ σου αλλάζει την συμπεριφορά? η μήπως ειναι και αυτο θεωρίες συνωμοσίας? και σίγουρα δεν θα ειναι μονο αυτό , θα ξεχάσουμε και αυτα που ξέρουμε με τους ηλίθιους που λενε παπάτσες συμμοριτών και μετα βγαίνουν οι συμμορίτες και χλευάζουν για γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ενώ οι ίδιοι έχουν βγάλει κατι τεοιες χαζομαρες για να αποκρύψουν την αλήθεια, όσοι διαβαζουν Ακρίτα και σελίδες τύπου lifo Πρώτο θέμα κτλ ειναι ήδη νεκροί πνευματικά.

Είναι απίστευτο με πόση ευκολία οι συμμορίτες εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να πάρουν με το μέρος τους ορδές ψεκασμένων ανεγκέφαλων, και ειναι κλασική τακτική τους, άρα ετοιμάζουν ξανα το ΣΥΡΙΖΑ σε επόμενες εκλογές , τι να περιμένεις από έναν λαό που το 2014 τους βρήκες στο ίντερνετ να διαβαζουν κομμουνιστική olympia gr ως πατριωτική σελίδα, δεν φτάνει που κανουν δεδομένα ότι ηλιθιότητες τους λένε αλλα περιμένουν σωτηρία απο τους ίδιους που επι 40 χρονια εχουν φέρει την παρακμή παντού, ακόμα και στο ίντερνετ, αλλα και ο καθε ύπουλος που το παίζει πατριώτης το ίδιο κανει με τους συμμορίτες βάζει μια ελληνική σημαία και οτι λενε όλοι άλλοι μαζί και αυτα που λενε οι συμμορίτες, και μετα βγαίνει η καθε ηλίθια και λέει όλοι λενε τα ίδια άρα ετσι ειναι και εσύ που δεν λες ότι λένε όλοι τα ψέματα πέραν καθε έννοιας λογικής είσαι ο κακός ! και κάπως ετσι ήρθε η δήθεν πανούκλα επειδή τόσα χρονία οι μάζες υποστηρίζουν λάθος άτομα παντού όμως :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications