«Να δημοσιεύονται στοιχεία των θανόντων για να ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ οι ανεμβολίαστοι» – ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου κυβέρνηση και “ειδικοί” χρησιμοποιούσαν το…καλοκαίρι ως τον κύριο λόγο που δεν απέδωσαν τα κίνητρα (δηλαδή οι εκβιασμοί) υπέρ των εμβολιασμών.

Σήμερα ωστόσο στην “καρδιά” του φθινοπώρου δεν υπάρχει χώρος για φτηνές δικαιολογίες.Τρανό παράδειγμα για το παραπάνω αποτελεί ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο Mega εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους πολίτες που εξακολουθούν να μην εμβολιάζονται.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το τείχος ανοσίας έχει κάνει…”φτερά”, ισχυριζόμενος ότι οι ανεμβολίαστοι πολίτες στην Ελλάδα είναι γύρω στα 2,5εκατομμύρια (σ.σ. στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός είναι πολύ πολύ μεγαλύτερος!!!).

Δείτε τι άλλα σοκαριστικά ειπώθηκαν για τους ανεμβολίαστους:«Δεν ξέρω πια τι μπορούμε να κάνουμε! Ίσως πρέπει να βγαίνουν καθημερινά περισσότερα στοιχεία για αυτούς που πεθαίνουν, όπως ηλικία και φύλο. Να πάμε δηλαδή με τον εγγλέζικο τρόπο να δείξουμε δηλαδή το δράμα που συμβαίνει με κάθε έναν από αυτούς τους θανάτους.

Ίσως αυτό συγκινήσει και ΤΡΟΜΑΞΕΙ κάποιους από αυτούς που ακόμα έχουν αμφιβολίες, γιατί τώρα το μετράμε απλώς σαν ένα δελτίο ειδήσεων.Υπάρχει ένα όριο ‘’εκμαυλισμού’’ που μπορούμε να ωθήσουμε την κοινωνία. Δώσαμε το καλοκαίρι 150 ευρώ στους νέους. Τι να κάνουμε τώρα; Να δίνουμε 500 ευρώ για να εμβολιάζονται;

Το στοίχημα για το τείχος ανοσίας έχει χαθεί. Ο στόχος θα επιτευχθεί μέσα από την φυσική ανοσία. Αρκετοί θα μολυνθούν, κάποιοι θα φτάσουν στις ΜΕΘ, και θα φτάσουμε στην ανοσία μέσα από αυτό τον έμμεσο, δύσκολο και πολύ δυσάρεστο τρόπο»

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Πάνε να τρελαθούν οι Καθηγητές, η δήθεν γιατροί και ολλη η σάρα και η Μαρα , που μαζεύουν στις ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΝΑ μας τρομοκρατήσουν για να εμβολιασθουμε!! Δεν ξέρουν τι να κάνουν!
Πάνε να σκάσουν και να πλανταξουν οι Ηλίθιοι των,ηλιθίων!Γωγος, Βασιλακόπουλος, ΠΑΓΩΝΗ με μυαλό παγώνι, Και βέβαια δεν έχω να σας πω,διότι φαντάζομαι το ξέρετε ότι όλλοι αυτοί που θέλουν να σας ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ,! Ξέρουν πολύ καλά ότι οι Εμβολιασθεντες μέσα σε τρία χρόνια το πολύ θα πέφτουν νεκροί στους δρόμους, με τρομακτικούς πόνους! ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΆΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΜΙΚΕ YEADON, ANTI ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER GIA 16 χρόνια!! Το ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ, ΣΕΝΟΛΛΑ ΤΑΒΕΜΒΟΛΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!! Υπάρχουν βέβαια κουτάβια που πιστεύουν ότι η Εβραϊκή κυβέρνηση της Ελλάδος θέλει να τους ΣΩΣΕΙ!! Είναι αυτοί που δεν έχουν διαβάσει τα 63 βιβλία της Εβραϊκής ΘΡΗΣΚΙΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ, ΑΛΛΩΣΤΕ! Εμείς τα μελετήσαμε έχει πάνω από 40 χρόνια, Ξυπνήστε !! .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications