Γώγος: Διπλάσιες οι πιθανότητες θανάτου ασθενούς με γρίπη και κορωνοϊό- Οπότε εμβολιαστείτε

Διπλασιάζονται οι πιθανότητες θανάτου ενός ασθενή αν νοσήσει ταυτόχρονα από κορωνοϊό και εποχική γρίπη, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χαράλαμπος Γώγος .

Ο καθηγητής Παθολογίας του πανεπιστημίου Πατρών έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς αν κάποιος νοσήσει ταυτόχρονα και από τους δυο ιούς τόσες έχει διπλές πιθανότητες να χάσει τη ζωή του.

«Η επιδημιολογική πίεση από τον κοροναϊό παραμένει σημαντική και αν σε αυτή προστεθεί και η γρίπη, προφανώς και η νοσηρότητα θα αυξηθεί. Παράλληλα, υπάρχει ο κίνδυνος κάποιος να νοσήσει και από τα δύο νοσήματα και σε αυτή την περίπτωση πολλαπλασιάζεται η πιθανότητα να έχει ο ασθενής κακή έκβαση, σχεδόν διπλασιάζεται», ανέφερε ο καθηγητής μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν πρέπει να έχουμε δυο επιδημίες ταυτόχρονα»
Ο κ. Γώγος επανέλαβε ότι ο κόσμος πρέπει να κάνει και τα δυο εμβόλια, εποχικής γρίπης και κοροναϊού, προκειμένου να αποφύγουμε το ενδεχόμενο να έχουμε δυο επιδημίες την ίδια χρονική περίοδο.

Αναφορικά με την περασμένη χρονιά, ο καθηγητής υποστήριξε ότι αποφύγαμε τα χειρότερα επειδή είχαμε καλύτερη εμβολιαστική κάλυψη για την γρίπη. Παράλληλα υπήρχε η προφύλαξη με τις μάσκες και έτσι καταφέραμε περιορίσουμε σε μεγάλο βαθμό την απλή γρίπη αχαχαχαχα!!!! μήπως όσοι ειχαν γρίπη έγραφαν covid? .

Αυτός τώρα ειναι καθηγητής ? με τι προσόντα έγινε καθηγητής? και γιατί όλοι μα όλοι που εμφανίζονται δήθεν ως ειδικοί εμφανίζονται ως καθηγητές ακόμα και αν δεν ειναι πουθενά καθηγητές ? ξέρετε κανέναν καθηγητή που άπλα παπαγαλίζει ότι λένε τα βιβλία να έχει κάνει καμια εφεύρεση ? μάλιστα οι περισσότεροι αν οχι όλοι αν τους βάλεις τους ίδιους να κάνουν πράξη αυτα που λένε δεν μπορούν, για τον απλο λόγο ότι ειναι ειναι παντελώς άσχετοι και δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, και το μονο που ξέρουν ειναι να παπαγαλίζουν θεωρία από βιβλία και λειτουργούν ως ρομπότ, αυτούς βάζουν οι συμμορίτες ως ειδικούς επειδή ειναι ήδη πιόνια τους και λειτουργούν εντελώς μηχανικά, ότι τους πει ο μασονικός ΠΟΥ και ότι τους μάθουν σε σχόλες και τα πρωτοκολλά λένε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications