Malone: «Τα εμβόλια Covid-19 αντί να σταματήσουν την εξάπλωση προκάλεσαν περισσότερες μεταλλάξεις»!

O Δρ. Robert Malone, γνωστός και ως ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών που οδήγησαν στην ανακάλυψη της τεχνολογίας του mRNA αναφέρθηκε στο πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό, καθώς όπως τόνισε η στρατηγική αντιμετώπισης του μόνο με τα εμβόλια δεν θα πετύχει.

Ο Robert Malone σε συνέντευξη του υποστήριξε ότι η ανάπτυξη των εμβολίων κατά του κορωνοϊού ήταν βιαστική, κάτι που δημιούργησε δύο σημαντικά προβλήματα.

Το πρώτο είναι ότι η «ακίδα» πρωτεΐνης που αποτελεί τον πυρήνα του εμβολίου μπορεί να προκαλέσει πιθανά προβλήματα υγείας, για τα οποία υπάρχουν ήδη άφθονα στοιχεία που δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως. Το δεύτερο είναι ότι, στη βιασύνη για να φτάσουν τα εμβόλια στις μάζες, δεν διεξήχθησαν αρκετές δοκιμές για να κατανοηθούν πλήρως οι πιθανοί κίνδυνοι και επιπλοκές.

Ο Malone υποστήριξε επίσης ότι δεν γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων και προσθέτει ότι ούτε οι κυβερνήσεις το γνωρίζουν αυτό και προσθέτει ότι υπάρχουν δυνητικά σοβαροί κίνδυνοι για τα εμβόλια παρά τους ισχυρισμούς των κυβερνήσεων για το αντίθετο. Μερικοί από αυτούς τους κινδύνους αφορούν τις έγκυες γυναίκες.

Όπως υποστηρίζει τα εμβόλια δεν είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα του κορωνοϊού, καθώς τονίζει ότι στην καλύτερη περίπτωση είναι μια «μερική λύση». Λέει μάλιστα ότι στην περίπτωση της πανδημίας του κορωνοϊού το εμβόλιο αντί να σταματήσει την εξάπλωση στην πραγματικότητα προκάλεσε περισσότερες μεταλλάξεις. «Μεταλλάξεις όπως η Δέλτα είναι άμεσο αποτέλεσμα των εμβολίων», είπε ο R.Malone.

Επίσης ο Robert Malone πιστεύει ότι πρέπει να αναζητήσουμε εναλλακτικές λύσεις και ότι δεν θα βάλουμε τέλος στην πανδημία μόνο με τα εμβόλια. Όπως αναφέρει οι λύσεις είναι οι εξής.

1) Να εμβολιαστούν τα άτομα που έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, όπως οι ηλικιωμένοι.

2) Να υπάρχει έγκαιρη θεραπεία, ώστε να μείνουν οι άνθρωποι εκτός νοσοκομείων.

3) Να παρασχεθούν τα κατάλληλα εργαλεία στα άτομα ώστε να μπορέσουν να κάνουν αξιολόγηση από μόνοι τους στο εάν κινδυνεύουν.

4) Να μπορούν οι πολίτες να κάνουν μόνοι τους τεστ για να βλέπουν εάν έχουν Covid-19 ή όχι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications