Μέτα τις φωτιές κάνουν και δολοφονίες?  Εύβοια: Με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ο διοικητής Α.Τ. Ερέτριας

Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών θα ρίξει φως(?) στο θρίλερ θανάτου του διοικητή του Α.Τ Ερέτριας, μαλλον σκόταδι θα ρίξει αν η δολοφονία έγινε από τους γνώστους συμμορήτες,μήπως ενόχλησε κανέναν συμμορίτη της περιοχής που έχει σχέση με τις φωτιές? ήδη έχουν αρχίσει τα παραμυθία περί αυτοκτονίας κάτι έγκυρες πήγες τους δούρειοι ίπποι ενώ ειναι καθαρά δολοφονία γιαυτό ηταν σπασμένο το παράθυρο δέκα μέρες παντρεμένος και μόλις έκανε παιδί, πόσες πιθανότητες να ήθελε να αυτοκτονήσει;

Ο 29χρονος ήταν νιόπαντρος και πατέρας ενός μωρού μόλις 2 μηνών και για τον θάνατό του εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Από το να θέλησε ο ίδιος, για άγνωστους λόγους, να τερματίσει τη ζωή του μέχρι κάποιοι να τον εκτέλεσαν στήνοντας ένα σκηνικό που μοιάζει με αυτοκτονία.

Ο ίδιος, έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 το μεσημέρι χωρίς όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Τελικά, στις 21:15 διερχόμενος πολίτης βρίσκει το Ι.Χ του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα και τον αξιωματικό μέσα νεκρό. Ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί αυτοχειρία, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση.

Δεν έχει βρεθεί σημείωμα από τον αστυνομικό
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός διοικητής ήταν πατέρας ενός παιδιού, ενώ πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παντρευτεί. Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στα έμπειρα στελέχη της ΕΛΑΣ που ερευνούν την υπόθεση.

Συνάδελφοί του αναφέρουν πως ο νεαρός άνδρας, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε δώσει σημάδια για την τραγωδία που θα ακολουθούσε, αφού ποτέ στο παρελθόν η συμπεριφορά του δεν ήταν ανησυχητική ή περίεργη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications